Новият треньор на Локомоив Пловдив U16 Апостол Костадинов започна да прави селекция за настоящото подновяване на шампионата, научи Glas.bg. Към тима на смърфовете, които бяха напуснати от няколко играчи в последните седмици (Кристиян Бекиров - Марица, Петър Шилев и Иво Кръстев - Ботев), се присъединих две момчетата от Марково, които добре познават обаче обстановката на Лаута. Това са Веселин Илиев и Ерджан Амишев, които преди няколко сезона са били част от тима, но са били освободени от Недевски. Сега обаче наследникът на Недевски в Локо 2002 е решил да даде шанс на тези две деца, да заиграят отново в любимия си отбор. И двамата се подвизават на фланговете.

Glas.bg научи, че Костадинов може да привлече в състава си бивш юноша на Ботев Пловдив. Подробности обаче ще ви разкрием едва когато това стане факт. Към Локо 2002 ще се присъедини още един играч. Той идва от Ямбол, централен нападател е и е бил селектиран от вече бившия наставник на тима. Апостол Костдинов ще изпроба и трима футболисти, които ще пристигнат на проби в близките няколко дни.

Припомняме ви, че Костадинов замени Недевски на поста му старши-треньор на набор 2002, а задачата на новия наставник на U16 e да селектира отбор за следващото първенство, когато родените 2002-а година футболисти ще се включат в Елитната до 17г.