Малко алкохол не вреди на секса, стига да сме наясно кога да спрем. Еротичните мечти стават все по-смели, пречупени през няколкото по-високи градуси на спиртната напитка в чашата. Имайте предвид обаче, че едно питие за отскок може да преобрази котенцето в котарак, но не и в леопард.

Сексуалните мераци, полети с алкохол са големи, но сполуката за истинска наслада невинаги се увенчава с овации. Доказано е, че алкохолът стимулира размяната на ласки между чаршафите дори и при двойки с изхабени отношения. Чаша-две марково вино отпускат напрежението, разсейват задръжките и подслаждат удоволствието.

Много хора предпочитат първият път с нов партньор да е минал преди това през почерпка. Трезвият ум и новото гадже объркват срещата. Чаша алкохол гарантира успеха на мъж и докарва блясък в очите на жената. Удовлетворението е и за двамата.

Някои го правят с шампанско. И с ягоди. Както във филма "Девет седмици и половина". Пенливата напитка подканя за лудории. Пийте, но с финес. Без оливане. Истинските мъже знаят как, пише Bulnews.bg.

И докато едно кротко пиянство при жената може да мине почти незабелязано, при кавалера чашките в повече водят до катастрофа. Късмет е, ако се размине само с блудкав секс.

Гледката на пиян-залян любовник със сигурност ще охлади страстите и на най-хлътналата до уши жена. А отблъскването ви е в кърпа вързано, ако алкохолните изпарения взимат превес върху либидото му всеки път. Защото любителите на чашката не умеят да глезят половинката си не защото не искат, а защото винаги ще я делят с бутилката.
Напитките са не по-малко безпощадни към нежния пол. Нищо че за някои господа пияната жена е „богиня в кревата". Спиртосаната партньорка е неприятна гледка дори и за тези, които я познават трезва. Коефициентът на фатално привличане вихрушно лети надолу, когато жените редовно отпушват тапата на бутилката.

Стъпка по стъпка: алкохолът и сексът

1. Ставате разговорливи
Това разчупва ледовете помежду ви. Смеете се до сълзи на шегите му. Дистанцията се скъсява, сближавате се.

2. Очите ви се зачервяват
И това не е толкова страшно. Той обаче е може би е наясно, че алкохолът вече ви е хванал.

3. Започвате да се олюлявате
Това веднага ще проличи, ако сте решили да танцувате, и ще станете за смях. Затова си стойте кротко на мястото.

4. Говорите високо
Ако сте в дискотека или в шумен клуб, това няма да се забележи. Ако обаче сте в луксозен ресторант, нещата са на ръба на опростачването.

5. Вземи ме, твоя съм!
На този повик малко мъже биха отказали.

6. Избива ви на крясъци, повдига ви се
Вземете се в ръце, особено ако държите на мъжа до вас. Поръчайте си такси и се приберете вкъщи, за да не се излагате повече.