Димитър Рачков се прибра в Бургас, вижте кого доведе със себе си (СНИМКИ)

Рачков бе засечен да похапва в едно от най-посещаваните заведение в морския град в интересна компания


Новото място за хапване и забавление в Бургас - Flora Bar & Grill, очарова един от най-големите имена в шоубизнеса

Димитър Рачков и продуцентът на шоуто „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян изненадващо посетиха новото място за хапване и забавление в Бургас - Flora Bar & Grill. Двамата дългогодишни колеги и приятели останаха очаровани от атмосферата и вкусната храна.

Още с влизането си, Рачков и Джуди веднага привлякоха вниманието на посетителите въвFlora Bar & Grill. Интересът към двамата предизвика суматоха и лавина от желаещи да си направят снимка с господарите на ефира. Почитателите на култовото предаване побързаха да се поинтересуват и кога и по коя телевизия ще могат отново да гледат шоуто. Въпреки нескритото любопитство, никой не можа да изкопчи от Рачков и Джуди конкретен отговор.

Димитър Рачков и по-усмихнатият брат Халваджиян позираха за безброй снимки, демонстрирайки добро настроение и отлично отношение към всички пожелали вниманието им

От екипа на новооткритият Flora Bar & Grill настаниха удобно звездните си гости и ги нагостиха с  крехко „Патешко магре“ и  сочна „Патица по азиатски“.

За по-малко от седмица Flora Bar & Grill си спечели верни почитатели. Новото място за хапване и забавление в Бургас отвори врати едва преди дни, но вече може да се похвали с много доволни посетители. Заведението привлече вниманието с отлична обстановка, кулинарни предложения на високо ниво и най-вече разумни цени.

Разположен в новото архитектурно бижу на Бургас – Флора Панорама в к-с Лазур, ресторантът впечатлява с изискана обстановка, дело на дизайнерите от EXTRAVAGANCE design. Те са успели да пренесат природата в интериора на Flora Bar & Grill, създавайки уникално място без аналог в Бургас

 

Световният шампион по плуване Петър Стойчев също посети новото място за забавление и хапване в Бургас. Двуметровият спортист, преплувал Ла Манша, посети Flora Bar & Grill и остана изключително доволен от гостоприемството и вкусната храна

От ресторанта са вложили не малко усилия и при създаването на менюто. Рецептите, продуктите и уредите, на които се приготвят ястията, са от най-висок клас. Компромис не е правен с нито една съставка в храната и напитките.

Обедното меню на Flora Bar & Grill е още едно от изкушенията, на които не могат да устоят посетителите. Атмосферата на уют и спокойствие в съчетание с интересните и разнообразни предложения са възможност, от която мнозина се възползват в обедната си почивка.

За да постигнат съвършенство в приготвянето на любимата на малки и големи хрупкава и ароматна пица, от Flora Bar & Grill са заложили на последно поколение уреди за готвене, висококачествени продукти и рецепта за тесто с дълга ферментация

За настроението на гостите всеки във Flora Bar & Grill се грижи и известният цигулар Начко Богданов. Под неговия виртуозен акомпанимент майсторът на пица твори хрупкави изкушения за страстните й почитатели от всички възрасти.Талантливият Начко Богданов ще бъде чест гост във Flora Bar & Grill. На лиричните му изпълнения на цигулка ще можем да се наслаждаваме всяка четвъртък вечер.

Интерактивният детски кът е сбъднатият сън на всеки подрастващ, страстен почитател на видео игри. Оборудван е с иновативни плейъри, а барбарони в ярки цветове допринасят за комфорта и на по-малките посетители

 

По всичко личи, че Flora Bar & Grill ще се превърне в любимо място на бургазлии. Място на което се чувстват комфортно докато отпиват от сутрешното си кафе, по време на обедната си почивка за бързо хапване, за семеен обяд или вечеря.

Локацията на заведението също е повече от удобна - на метри от Морската градина и в близост до голям паркинг. Flora Bar & Grill е отворен всеки ден, резервации се приемат на тел.:089 388 8388.

 




В категории: Бургас