Неделя ще бъде сравнително спокойна и слабо натоварена откъм всякакви сложни ангажименти. Това ще ви позволи да се разтоварите и да не мислите само за трудности и проблеми.

Задължително трябва да подредите мислите си, без да ангажирате странични хора в това! ОВЕН 

Владейте се!

Днес е важен ден за вас, затова е необходимо да сте съобразителни и най-вече да не се отпускате дори за миг. Поради решителността и силовия си потенциал Овните, предимно мъжете), често са невъздържани и решават някои от проблемите си чрез физическа сила, но днес ще сгрешите, ако предпочетете да действате по този начин. Хора от обществените или приятелските среди ще ви помогнат.

ТЕЛЕЦ 

Успех и проблеми

С присъствието си внасяте яснота и ред, а след себе си оставяте впечатление за човек, знаещ цената си. Неделя носи сигурен успех на Телците, но той едва ли ще бъде постигнат лесно. Сигурно е, че в определени случаи цената ще е доста висока. Въпреки това трябва да действате бързо и решително, а корекциите, които ще ви се наложи да направите, да извършите в обозрими срокове.

БЛИЗНАЦИ

Действайте активно

Възможни са трудности в отношенията ви с околните, затова се постарайте да правите компромиси в името на общите цели. Липсата на активност може да ви изиграе лоша шега и неочаквано да провалите подплатената с хубави възможности за успех неделя. Действайте решително по всички определени цели и се пазете от коварните атаки на противниците си. 

РАК

Проявете усърдие

Днес са възможни непредвидените ситуации. Необходимостта от повече усърдие при осъществяване на интересуващите ви цели не бива да бъде пренебрегвана поради факта, че днес разполагате с добър късмет. Присъствието на последния никога и никъде не е било постоянно. Сега мнозина разчитат на хитрини, но те не са надеждни.

ЛЪВ

Успешна реализация

Ще посветите голяма част от времето си на задачите, които планирате, независимо от количеството работа, която трябва да свършите. Неделя ще радва повечето от представителите на Лъв с успех, но реализацията на някои ще бъде спряна поради намесата на важен фактор. Това ще е временно и няма да предизвика вреди, поради което не е необходимо да реагирате остро и да се конфронтирате с някого. 

ДЕВА 

Пазете се от измамници

Направете деня си по-спокоен. Големите покупки е добре да почакат. Твърде успешна неделя ви гарантира чудесна реализация на целите, но същевременно е носител на важно предупреждение, че може да попаднете в мрежите на хитреци и измамници, които тежко ще ви навредят. Девите по принцип не са лековерни, но сега много внимавайте.

ВЕЗНИ

Сключвате важен договор

Внимателно преценявайте своите решения и вниквайте в предложенията, които получавате. Силно надежден ден, даващ ясна представа на Везните, че ще реализират проектите си в пълнота и ще осъществят целите си перфектно, без значение последните лични ли са, или се отнасят към деловия сектор. Още днес мнозина от зодията ще сключат важен професионален договор.

СКОРПИОН

Постигате успех

Изпитвате силна необходимост от промяна и движение, въпреки че не можете да се оплачете от динамика в професионалния си живот. Неделя е характерна с придобивки за Скорпионите. Принципно това определение засяга близкото бъдеще,  но и днес успешната реализация на очакванията няма да ви отмине. Засега е препоръчително да се въздържате от работа в партньорство. 

СТРЕЛЕЦ

Добра реализация

Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви, ще намери своето решение. За повечето Стрелци неделя е успешна, въпреки че за мнозина от зодията се очертава сблъсък на интереси. Последният ще завърши с остър скандал, който ще ви принуди да нанесете тежък удар на противника си. В службата се пазете от коварните действия на конкурентите си. 

КОЗИРОГ

Действайте внимателно

Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. Неделя е благоприятна за вашата реализация, но мнозина от зодията може да се окажат коварно блокирани за ефективни действия от неприятелите си. Не влизайте в противоречия и се пазете! Бъдете много внимателни както към примамливи предложения, така и при провеждането на преговори.

ВОДОЛЕЙ 

Силни позиции

Погледнете на развитията в живота си от друг ъгъл и със сигурност ще откриете по-добри възможности пред себе си, в случай, че сте изпаднали в безизходица. Позициите на Водолеите са предимствени и позволяват добра реализация на лични цели и такива от делово и материално естество. За мнозина се очертават остри сблъсъци с конкуренти, които в повечето случаи са предизвикани от възмутителна некоректност и лъжи по финансов въпрос.

РИБИ 

Успешен ден

Абстрахирайте се от дразнители и други нежелани присъствия и емоции. Слаба е вероятността някой да ви излъже и да се окажете на позицията на губещата страна. Обратното е по-възможно, но не е препоръчително, защото ще  последват усложнения и доста неприятности за двете страни. Ярко подчертан е деловият успех и този в обществените среди.