Живко Табаков се кандидатира за кмет на Бургас



Областният лидер на Движение "България на гражданите" в Бургас Живко Табаков се кандидатира за кмет на града за местните избори наесен. Той обяви новината на извънредна пресконференция в централата на партията на ул. "Фердинандова". До него застанаха Стоян Грозев и Светослав Тодоров. 

"Хората ми дават увереност за тези 4 години, през които съм общински съветник, винаги съм се допитвал до тях. В хората се среща гняв, те съзнават, че Бургас има повече бъдеще, отколкото минало, но това не е достатъчно, за да живеят добре. Днес поставяме начало на предизборната кампания в Бургас. Хората ме изпратиха в Общинския съвет и ми даваха енергията да работя. Днес ще търсим диалог само през хората", каза Живко Табаков. Официално обявявам готовността си да се кандидатирам за кмет на Бургас и давам начало на широк граждански дебат, добави той.

"През последните години Бургас е даван за пример за най-добър град в страната, но това според нас не кореспондира с истината. Приоритети за нас винаги остават на заден план - доходи, инвестиции, мръсен въздух, децентрализация. За нас Бургас е кауза и считаме, че в конкурентна среда се раждат най-добрите решения за града", каза Стоян Грозев,