София ще е домакин на Европейското първенство по волейбол за юноши под 17 години тази година. Това ще предостави чудесна възможност за всички любители на залозите, които ще могат активно да се включат в играта със залози за предпочитания отбор в даден мач и дори да се опитат да познаят кой ще е победителят в турнира. Тайната на добрия залог започва обаче още от избора на букмейкър, който да предостави точно условията, от които играчът има нужда. За тази цел сайтове като www.betenemy.com предлагат подробни ревюта на големите букмейкъри, но освен това предоставят ръководство за залагане, прогнози и стратегии, които да помогнат на всеки играч да направи печеливш залог. Така на едно място е събрано всичко, от което има нужда добрият играч, за да направи печеливш залог.

 

Европейското първенство по волейбол за юноши ще се проведе от 13 до 21 юли, като мачовете ще се играят в зала „Христо Ботев“ и помощната зала на „Арена Армеец“. В първенството ще участват дванадесет отбора, които ще са разделени в две предварителни групи от по шест отбора. Освен България, в първенството ще се включат още Гърция, Турция, Румъния, Франция, Чехия, Полша, Италия, Финландия, Русия, Португалия и Беларус. Вече е ясно и разпределението на отборите в двете предварителни групи. В Първа група са България, Румъния, Турция, Беларус, Франция и Финландия, а във Втора група – Италия, Русия, Португалия, Гърция, Чехия и Полша. Първа група ще играе в зала „Христо Ботев“, а Втора – в помощната зала на „Арена Армеец“.

 

 

Финалната четворка ще бъде формирана от класиралите се като най-добри два отбора от всяка предварителна група, като тези четири отбора ще играят на кръст. Победителите ще се изправят един срещу друг на финала, а третият и четвъртият отбори ще играят за бронзовото отличие. Колкото по-малко време остава до началото на първенството, толкова по-голямо е вълнението за феновете на волейбола. Домакинството на България в Европейското първенство за юноши ще предостави на любителите на този спорт възможността да се насладят на живо на играта на младежите, при това направо в залата, където ще могат и да изразят подкрепата си към своите любимци. Домакинството без съмнение ще донесе и предимство на българския отбор, което е особено важно при мачовете на закрито.

Възможността да се наблюдава отблизо играта на младежите ще даде възможност на запалените фенове да забележат отрано таланта на играчите, като без съмнение ще можем да проследим развитието им и в бъдеще.

 

Освен да се насладят на играта, феновете на волейбола ще имат и възможността да се включат още по-активно в нея, като заложат на своите фаворити сред отборите. А при наблюдаването на играта на живо ще могат и да направят още по-добра преценка на силите на съперниците по време на мачовете. Това пък ще направи залозите още по-интересни, защото увеличава до голяма степен шансовете за печалба. 

За някои може да изглежда, че мачовете при младежите не са толкова интересни, но най-големите почитатели на волейбола със сигурност са наясно, че и при по-младите играчи талантът не може да се сбърка и той веднага си проличава. В рамките на първенството пък могат да бъдат забелязани не само бъдещите български звезди, а и най-големите таланти от останалите участници в турнира. Защото нищо не може да се сравни с това след време да си спомните, че сте присъствали на първите стъпки на някоя от най-големите звезди във волейбола.

Залозите пък при всички случаи увеличават тръпката от играта и гарантират още по-голямо удоволствие, което обаче може да не спора дотук. Защото умението да се направи печеливш

залог е вече нещото, което носи пълното удовлетворение от играта. А хората, които имат достатъчен опит в залагането, без съмнение знаят точно как да постигнат този успех.

BGvolleyball.com