Млада жена, седнала зад волана на Рено Меган, е загинала на пътя при катастрофа.

Трагичният инцидент станал на 17.06.2019 г. около 02,40 ч. на път ІІ-11, с посока на движение от с. Орсоя към гр. Лом, 33-годишна жена водач от крайдунавския град управлява лек автомобил "Рено Меган Сценик" с монтанска регистрация, с пътник в автомобила – 45-годишния й съпруг от гр. Лом.

На около 1 км преди гр. Лом, в района на бившето сметище на града, вследствие на движение с несъобразена скорост с пътните условия -последователност от опасни завои, жената водач губи контрол над управляваното МПС, излиза вдясно извън пътното платно и се преобръща по таван в крайпътна канавка.

В резултат на реализираното ПТП жената водач умира на място, а съпругът и е откаран и настанен за лечение в МБАЛ Лом в травматичен шок, със съмнение за счупен гръбначен прешлен, с опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство за инцидент със смъртен случай. За да извадят издъхналата жена и раненият й съпруг, спасители от Пожарна безопасност и защита на населението са рязали ламарините на колата и са я превозили до РУ Лом.