Експерти казаха какво трябва да направите, за да постигнете успех в приложението за запознанства Tinder. Това пише Swipe Life.

Директорът на службата за запознанства VIDA Скот Валдез съветва по сериозен начин да подходи към избора на снимки. Според него хората обичат прости и ясни снимки без филтри, което може да даде добър поглед върху лицето. Освен това дрехите не трябва да се сливат с фона.

Консултантът за запознанства Майлс Скот съветва да обърне внимание на текста на профила. Трябва да посочите целта на срещите, за да отстраните незабавно всички, които не отговарят на интересите ви. Също така, за да започнете разговор, е добре да задавате въпроси на други потребители, потенциални партньори. Успешно за същата цел може да служи една необичайна снимка или снимка с домашни любимци.

Друг експерт по запознанства, Селия Швайер, посъветва да влизате в приложението в така наречените пикови часове, когато се използва от най-голям брой хора. Според нея това са неделните вечери и делничните дни, особено втората половина на четвъртък, когато хората започват активно да правят планове за събота.

И накрая, консултантът Стив Дийн съветва незабавно да си уреждате среща, тъй като безкрайната кореспонденция може да доведе до загуба на интерес в човека.