Тайнствено гадже обгрижва българската красавица с македонски корени Драгана Спасовска. Хубавицата, която живее в Дубай, в момента е на почивка в Монако, където е обсипвана със скъпи подаръци, научи HotArena.


Мъжът до бившата моделка не спира да я изненадва и глези с подаръци и скъпи почивки. Последната изненада за живеещата в Дубай Драгана е почивка на Ривиерата.


Двойката посетила Монте Карло, където отседнали в луксозния хотел „Феърмонт”, в който цените започват от 1000 лв на вечер и обиколили едни от най-знаковите места в княжеството–„Сас Кафе”, „Коя”, „Ники бийч”, „Буда бар”, „Туига” и други.


Мъжът пръснал няколко хиляди евро за хубавицата, а Спасовска не пропуснала да си направи и шопинг тур из местните бляскави бутици.


Двойката се разходила с поръчков ролс-ройс, какъвто притежават броени личности по света. Поради факта, че модния дизайнер Филип Плейн също има такъв и живее в Монако, неведнъж били бъркани с него, пише "България днес".


Драганова живее от дълги години в Дубай, където поддържа приятелство с куп знаменитости. Сред тях са и футболната звезда Роналдиньо, както и халфът на „Манчестър” Пол Погба.


Въпреки че и двамата са флиртували с красавицата, Драгана е категорична, че ги свързва само приятелство. И отрича да е имала връзка с Роналдиньо или Погба.


С Роналдиньо сме просто приятели”, категорична е красавицата.


След срещата с Погба се запознава и с Диего Марадона, който също често отскача до Дубай.


Последният футболист, който хлътва до уши по нея е Усман Дембеле от „Барселона”. Тя обаче мълчи дали е успял да я свали.
„Ще запазя това за себе си”, загадъчно заявява красавицата.


Спасовска е купонясвала в компанията на куп световни звезди, а сред тях личат имената на Уил Смит и 50 cent.