За бомбите на Катя от „Ритон“ се носят легенди през годините, но любимата на Здравко показва нагледно, че бюстът й расте ли, расте, узна HotArena.

 

 

Дуетът е на море в курорт в Гърция, а Катя смая погледите на почиващите. Гръдната й обиколк стана тема за разговор номер 1 сред плажуващите. Катя се появи с изрязан бански, който макар и най-голям размер, едва побираше гърдите й.

 

 

Двойката щастливо се плацика в морето, но Здравко едва успява да прегърне жена си, защото не може да обхване огромния й бюст.

 

 

Снимки на Катя през годините показват, че бомбите й видимо са станали по-големи.

 

 

Почивката на известния дует е след големия концерт, който направиха на 30 май в НДК. Двамата имали нужда да отдъхнат, защото организацията на подобно събитие се оказала изключително трудна. Макар очакванията, че двамата са изкарали много пари от събитието, Катя твърди обратното, писа „България Днес“.

 

 

Нищо не сме изкарали. За едно подобно събитие ходиш и се молиш на спонсори. Унизително е, но трябва поне да не си на минус“, сподели певицата и добавя, че откакто са на сцена със Здравко не са получили и 1 лев помощ от държавата.