Първото място в класацията е за представителките на зодия Близнаци. Тях с право ги наричат късметлийки.

Късметът ги следва по петите им още от самото раждане. По някакъв неразбираем начин те винаги успяват да са на правилното място в точното време. Всички значими събития в живота им са една щастлива случайност.  По пътя си те винаги срещат правилните хора, случайно попадат на обява за мечтаната работа и всеки път правилната информация попада навреме в ръцете им. И всичко това благодарение на ангелите хранители, които бдят над тях.

Второто място е за представителките на зодия Дева. Те не се отказват дори и в най-трудните и безнадеждни ситуации. А висшите сили им помагат и подсказват правилния изход. 

Девата знае кога е по-добре да мълчи и кога да пристъпи към действие. В последния момент тя може да промени курса и да избегне неприятностите. 

В работата си Девите винаги се радват на огромен късмет и бърза кариера. Този знак е надарен с огромна проницателност, ясен ум и потресаваща работоспособност, но всички тези качества се умножават стократно от висшите сили. Все едно някой ангел хранител ги обгръща с крилата си и не ин позволява да паднат или да допуснат грешка.

"Бронзовият медал" в тази класация е за Стрелците. Много позитивен знак на Зодиака. Родените под него дами са невероятни оптимистки. А както е известно - късметът обича именно оптимистите. Именно затова висшите сили избират да им помагат в трудни ситуации. 

Когато хората се изправят срещу представител на този зодиакален знак, започват да се усмихват против волята си.

Стрелците просто живеят живота си, рядко се оплакват и не спират да благодарят на съдбата за това, което има.

Покровителството на висшите сили може да се види ясно в живота им. Те получат много по-лесно това, което искат. Понякога дори нямат време да помислят за какво мечтаят и то се сбъдва. 

Жените от тази зодия са като талисман и често, без да подозират, чрез действията си насочват хората по правилния път.