ОВЕН

Днес е ден на любов и състрадание. С проявите си на душевна и материална щедрост ще обновите собствената си енергетика. Силно успешен ден, характерен със силен късмет в личен план и предоставящ чудесни условия за удовлетворителни материални постижения.

В службата следва да сте внимателни и предпазливи. Ситуацията ще е много напрегната, а по-острите противоречия безспорно ще прераснат в кавги.

 

ТЕЛЕЦ 

Тенденцията от последните дни е в сила и днес, властващите енергии на любовта, милосърдието и състраданието. Понеделник е начало на благодатен период за делова реализация, чиято продължителност ще е малко повече от три месеца. Денят е благоприятен за освобождаване от досадни ситуации и за разрешаване на проблеми в отношенията със съдружници и с хора от средите на бизнеса.

 

БЛИЗНАЦИ

Използвайте знанията и опита си, за да спазите договореностите и приключите започнатото, без да се впускате в нови начинания. Днес Близнаците ще са твърде активни в реализацията на целите си, което със сигурност означава добри постижения. Действащите в сферите на бизнеса следва да избягват остротата във  взаимоотношенията, защото е вероятно да  останат неприятно изненадани от неочаквано явили се проблеми.

 

РАК

Вложете старанието си към помирение и възстановяване на отношенията, избягвайте конфликти и не поемайте чужди отговорности, каквито и чувства да ви владеят. Хубав и благоприятен ден, който явно ще е такъв за част от Раците. За нечестните и егоистите от зодията ще се разгърне лошо и може да им донесе големи неприятности от съдружници или партньори. Печелившите ви възможности са значителни и реални, но действайте честно – иначе ще е лошо!

 

ЛЪВ

С любов, търпение и състрадание направлявайте мислите и делата си днес, за да сте в хармония със себе си и околните. За реализацията на личните ви цели понеделник е особено благоприятен. Това определение може да се приложи и към деловата ви изява, но тук ситуацията е по-специфична. Налице са неизчистени проблеми във взаимоотношенията с някого, и те може да предизвикат доста неприятности.

 

ДЕВА 

Енергетиката на деня предразполага през днешния ден да се прави добро на ближните. Изключително напрегнат и неприятен ден, през който представителите на Дева трябва да са много внимателни в действията си. В случая говорим най-вече за нелепи инциденти и нещастни случаи. Делови проблеми не възникват, но се пазете да не станете жертви на изкусен мошеник.

 

ВЕЗНИ

Бъдете вежливи и се отнасяйте с внимание към обкръжението си, не бива да се карате, защото помирението ще бъде невъзможно.  Подкрепа от влиятелни хора и приятели, добри възможности за печалби и надежни контакти в обществените среди са характерни за Везните, но при все  това напрежението е доста завишено. Навлизате в нов делови етап. Ще ви гарантира добри парични постъпления и успешно партньорство.

 

СКОРПИОН

Днес не бива да бързате и да се суетите, както и да не взимате импулсивни решения, защото това може да доведе до неприятности и проблеми с околните. Този ден ще е тежък за Скорпионите поради липса на стабилност в деловите обстоятелства, характерни за фирмата или учреждението където работят. Мнозина ще бъдат притеснени от коварните действия на колеги и началници. Изправени пред свършен факт, няма да може да реагирате.

 

СТРЕЛЕЦ

През днешния ден не започвайте нови начинания, но се подготвяйте за тях и разширявайте информацията си, за да избегнете възможните затруднения в бъдеще. И за Стрелците днешната ситуация е напрегната, а в случаите на финансови противоречия с някого се пазете от коварни действия срещу вас. Подкрепата на партньори и приятели от обществените среди ще разпростре плодотворния си ефект върху съвместните ви делови и обществени цели.

 

КОЗИРОГ

Без излишна показност на знания и суета работете върху задачите си и не предприемайте нови, за да не похабите напразно труда си. Козирозите се изправят пред чудесна възможност за желана делова реализация, но не е сигурно, че всички ще имат шанса да се възползват от случая, защото срещу вас някой ще действа особено коварно. Някои от зодията ще действат за реализацията на важна цел. И тук възникват пречки.

 

ВОДОЛЕЙ 

Останете чужди на заблуди и нездрави внушения, и работете върху делата си, без да създавате проблеми и да започвате нови начинания. Прекрасен ден, разкриващ много добри възможности за реализация на цели от делово естество – включително поемане на нови ангажименти, за постигане на парични печалби, или за осъществяване на сделки. Сега добрите ви възможности се свързват предимно с бизнеса и деловите среди.

 

РИБИ 

Обвързването ви с много въпроси се отразява нездравословно не само физическото ви и психическо състояние, но и на отношенията ви с околните. Понеделник ще се разгръща с убедителен успех за Рибите, а акцентът на сполуката ви пада върху паричните печалби, деловата реализация и контактите в обществените среди, които в повечето от случаите се свързват с материални цели. Някои усилено действат за сключване на брак.