Верея победи с 3:1 тима на Спартак Пд в баражите за попълване на Елитната група до 19 години. Двубоят се игра по-рано днес в Хасково.

Старозарогци поведоха в резултата чрез Йордан Добрев, който вкара след центриране и разбъркване в наказателното поле. Малко по-късно Верея дръпна с два гола аванс, като пловдивчани си отбелязаха автогол. Впоследствие "гладиаторите", можеха да намалят разликата, но гредата бе на страната на "зелените".  

След паузата Спартак бе тима, който повече търси гола и натисна своя съперник. Верея обаче се възползва и успя да реализира при контраатака чрез Емилиян Куреков. Веднага след това "гладиаторите", в чиито тим се сътезаваха двама играчи набор 2004, върнаха един гол, като точен бе Митко Илиев. Повече попадения в срещата не паднаха въпреки множеството удари - най-вече от страна на пловдивчани.

Така жребият ще отреди кой измежду Верея, Царско село и Локомотив ГО ще влезе директно в Елитната група до 19 години и кой ще трябва да изиграе още един бараж за другото място в U19.