Всички блондинки по света имат своя специален ден. Това е 31 май – ден на блондинката. Е, с леко закъснение, но ние от jenata.blitz.bg решиха да съберат на едно място осем супер красиви блондинки, по които света губи ума и дума. И то не заради някои вицове, а заради неземната им красота.

Но те не са просто красиви руси дами, а са жени, изключително успели в областта, в която работят и се развиват.

Алена Ленская е на 26 години. Тя е косплейър от Одеса. 

Леле Понс е на 22 години. Тя е водеща от Венецуела. Тя е водеща на шоуто „Гласът на Мексико”, което има над 34,5 милиона последователи в Instagram.

Бруклин Кели е на 26 години. Тя е медицинска сестра от Австралия. Момичето успешно съчетава работата в болницата и в YouTube канала й, което има 251 000 почитатели.

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (СНИМКИ)

Тами Хеброу е на 25 години и е модел от Австралия. Това момиче е не само звезда от Instagram, но и щастлива майка на две деца с 9,5 милиона последователи в социалните мрежи.

Каригън Боули е на 23 години и живее в САЩ. Тя е културиска. Има няколко спечелени титли и 1,2 милиона последователи в социалните мрежи.

Пейдж Спиранак е на 25 години. Тя е голфър от САЩ. Преди време спечели статута на про играч в този „мъжки” спорт и спечели 1,7 милиона фенове по пътя й нагоре.

34-годишната Адриен Колезар е полицай от Германия. Благодарение на искреността си тя успя да стане звезда и да спечели 690 хиляди абонати.

Шанън Ирке е на 29 години. Тя е войник на Американската морска пехота. Момичето е в състояние не само да направи кариера във флота, но и да стане успешен модел с 148 хиляди фенове.