Венера помага на Телеца в любовта, Близнаци, Дева и Риби да внимават!

Телецът да не губят това ценно време, а да излизат на срещи, пише астрологът в своя хороскоп


 Хороскоп за деня – 27 май 2019, понеделник
 

Звездите съветват Овен да не променяте нищо съществено в този момент. В материално отношение е възможен някакъв подем, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. 

За представителите на Телец това е ден на хармония. Венера засилва тяхната харизматичност и обаяние, така че да не губят това ценно време, а да излизат на срещи!

Денят не е от най-добрите за Близнаци! Да са внимателни! Очаква ги седмица на упорита и планомерна работа. Добре е да предприемат творчески подход към всекидневните задачи.

За Рак този ден е добър. В кариерата им е настъпил много важен период. Техните професионални таланти определено ще бъдат забелязани и оценени.

Лъвът да се опита да контролира емоциите си и равномерно да разпределя работата си през тази седмица! Успехът им зависи от тези действия. Да не дава обещания, които трудно ще изпълни!

Девите да внимават! Първите дни от седмицата ще бъдат по-сложни. След това ще може да разрешат някои въпроси. Да не пропускат и най-малките възможности, от които може да имат полза!

Везните днес да очертаят всичко, което трябва да се направят през следващите дни, което ще позволи да не губят ценно време! 

Скорпионът има добър ден. Съдбата ще го накара да погледне към бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото.  

Стрелецът трябва да е е предпазлив! Ако не бърза, обстоятелствата могат да се обърнат в негова полза. Седмицата ще е плодотворна за мнозина от представителите на този знак. 

Денят е добър за Козирог. Най-накрая се връща спокойствието с партньора им и тяхната връзка става по-силна и по-стабилна от всякога.

Водолеят трябва да работи усилено! Нещата ще се движат бавно и трудно. През следващите дни е необходимо да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес.

Рибите да внимават! Тези дни може да доведат до промени в професионалната област. Конфликти и различия с колегите са възможни. Плановете и цели ще бъдат тествани за устойчивост.

„8-ят слънчев ден е Ден на Благодат, на Вси Светии, свързан е с преображението. Това е ден на чудесата и подмладяването, на планета Уран и отчасти Слънцето. Благоприятно време е за преход към ново духовно качество. Ден на почитание и поклонение пред светците. Именно днес можем да получим Божията благодат“, пише в слънчевия хороскоп за днес астрологът.

„Това е един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Днес ще им върви на всички, които са разкрепостени и са готови да рискуват. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Живейте свободно и независимо, а не по график. Не си правете изводи само по чутото. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства“, добавя тя.

„Това е ден за неочаквано разкриване на информация. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Време е за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни“, уточнява астрологът.

„Това е и ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични процедури. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да надникнете в бъдещето“, добавя тя.

„Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни)“, предупреждава Ивелина Пенчева.

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

„Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти“, съветва астрологът.

„Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво“, добавя тя.

Сънищата пък сега са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. „Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – означава лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни, може да станете жертва на лъжци, клюкари, да тръгнат слухове за вас“, уточнява астрологът.


В категории: Хороскоп