Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошка

Работим, грешим, оправяме грешките, обяви Мария Габриел
Тема в развитие
Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошкаВ щаба на БСП в Бургас се надяват на чудо след пристигането на протоколитеБСП след евровота: Предварителните данни са разнопосочни, правим паралелно преброяванеИзненада! ДПС може да е втора политическа сила в Бургаска областГЕРБ спечели евровота, пет партии вкарват депутати в ЕП


Бойко Борисов не се появи, щял да обяви анализа на партията за изборите във вторник

Нашият лидер г-н Борисов каза, че има един ден за прошка. И аз искам да благодаря на всички българи, които днес ни я дадоха. Благодаря им от сърце.“ Това обяви триумфално еврокомисарят Мария Габриел – водач на листата на ГЕРБ, в централата на партията.

Тя направи изявление след победата на формацията в компанията на Лиляна Павлова, Ева Майдел и Андрей Ковачев – нейни съратници от евролистата.

„Благодаря на българите, които казаха много ясно – „искаме резултати, искаме честност, искаме конкретен ангажимент“. Това е, което сме правили в тази кампания“, каза още Габриел.

Тя обясни, че предстои анализ, който ще бъде обявен във вторник лично от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и от Изпълнителната комисия.

Мария Габриел благодари на българите, че не се поддали на фалшивите новини, компроматите и нереалистичните обещания.

Ние работим, грешим, оправяме грешките си, обобщи еврокомисарят.

Тя изтъкна, че кампанията на ГЕРБ и СДС е била положителна и това е дало резултат.

По думите й те имали още един – невидим, опонент, който обаче също претърпял поражение. Мария Габриел вероятно визираше президента Румен Радев.


В категории: Евроизбори'2019