Валентин Касабов: Гласувах за истинските патриоти, които ще донесат българския дух в Европа

Хубаво е днес да гласуват колкото се може повече хора, но това е въпрос на техен избор, коментира кандидатът за евродепутат


Кандидатът за евродепутат от коалция "Патриоти за Валери Симеонов" се надява в ЕП да влязат онези истински българи, които ще покажат на хората на Стария континент къде и кои сме ние, българите

Гласувах за българския дух в Европа, за тези, които носят истинския, автентичния български дух. Гласувах за най-истинската патриотична коалиция, за да пребъде България и да успеем да наложим нашите истински ценности. Това каза кандидатът за евродепутат от коалция „Патриоти за Валери Симеонов” Валентин Касабов, който преди минути пусна своята бюлетина в СУ „Васил Априлов” в Бургас.

Той допълни, че се надява в Европейския парламент да влязат онези истински българи, които ще покажат на хората на Стария континент  къде и кои сме ние, българите.

„Хубаво е днес да гласуват колкото се може повече хора, но това е въпрос на техен избор. Добре ще е колкото се може повече българи да дойдат и да упражнят своето право на вот. За съжаление, както обикновено, голяма част от тях или са на почивка, или са в гората... Но това е действителността, това е демокрацията”, заяви Касабов.
 


В категории: Евроизбори'2019