Само във Флагман.бг! Братът на Рачков криел дозите в запалки „Клипер“, арестуван е при продажба на пико след блестяща спецакция

Петър Рачков е следен седмици от полицията, след като веднъж вече успя да се отърве за нарколаборатория в Черни връх


Бургазлията има множество криминални прояви, но е с чисто съдебно минало

Братът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър е арестуван докато продава пико на клиент при блестяща акция на бургаските криминалисти, научи Флагман.бг. Бургазлията е закопчан пред дома си в ж.к. „Възраждане“, след като е следен седмици наред от ченгетата.

Разследващите дори имали предварителна информация къде дилърът къта дозите със синтетична дрога, разкриха още нашите източници. При претърсването на апартамента на Рачков полицаите открили 3 запалки „Клипер“, натъпкани с дози метамфетамин. В жилището имало още 2 пликчета с пико, също подготвени за продажба.

Братът на Рачков загази сериозно, обвиняват го за пласиране на дрога

Припомняме, че черната овца в семейството на обичания актьор е с множество криминални прояви, но до момента успява да се изплъзне от родното правосъдие. Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър първо бе сгащен заедно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството й.

При последвалия обиск в помпена станция в с. Черни връх, където официално работи Рачков, пък беше открита цяла нарколаборатория. Разследващите обаче не успяха да докажат, че наркотиците са на бургазлията и той дори не получи обвинение по случая.

Над закона ли е Рачков? За трети път се размина с глоба за шофиране без книжка

Рачков е хващан три пъти да шофира без книжка, но досега винаги се разминава само с глоби и съответно с чисто досие.

Прокуратурата за пръв път ще успее да закове Рачков и то за сериозно провинение – пласиране на дрога. Въпреки това и сега бургазлията няма да влезе в затвора и ще се размине с условна, защото е неосъждан.


В категории: Крими