На 1 юни елате на Пантеона - бургаски фотографи снимат благотворително, помагат на малката Цвети

Фотосесиите включват 5 професионално обработени кадъра, цената е 20 лева


В Деня на детето всеки може да стане част от каузата и да допринесе за светлото бъдеще на 5-годишното момиче

Бургаски фотографи се обединиха около благотворителна кауза и събират пари, за да помогнат на 5-годишната Цвети. Момиченцето е с детска церебрална парализа и се нуждае от скъпоструващо лечение в детската болница Сейнт Луис, щата Мисури, САЩ.

През последните месеци се проведоха няколко различни кампании, целта на които е светлото бъдеще на малката Цвети от Бургас. Професионални фотографи от морския град също са решили да се включат безвъзмездно и да зарадват както бургазлии с уникални кадри, така и да помогнат Цвети да има щастливо детство.

На 1 юни елате на Пантеона в Морската градина. Фотосесиите ще включват 5 обработени кадъра, цената е 20 лева. Началният час е 10:30, а сборният пункт е беседката вляво.

Снимките могат да бъдат детски или семейни. Всеки, който желае да си подари незабравими спомени, положителни емоции и да помогне на прекрасната Цвети, е добре дошъл. Сумата за фотосесиите, може да бъде внесена предварително в Дарителската сметка на детето, като в деня на събитието платежното се предоставя на организаторите. Тези от вас, които не успеят да преведат парите, а желаят да се включат, могат да го направят на място, в деня на фотесесията в поставените дарителски кутии”, посочват организаторите на инициативата.


В категории: Бургас