Снимка "читател"

За нередност на плажа сигнализира варненец пред "Петел" току що: 

"Проблемът с пуснатите  на свобода домашни любимци, играещи между разхождащите се, плажуващите или играещите деца е поставян не веднъж.

Днес бях потресен от млада германка, навярно една от студентките във Варна, спортуваща около 3-та буна, правеща си селфи и разхождаща куче. Кучето се изходи на плажа, точно до линията на водата. След направената забележка, тя отиде и зарови фекалиите и продължи със спорта. Това ясно показва отношението на чужденците към нас, т.е.същото отношение и безразличие с което ние се отнасяме към нас самите.

Мръсотията, фекалиите, безразборното разхождане на домашни любимци по крайбрежната алея вече е нетърпимо. Изхвърляне на боклуци от колите на „туристите“ от околните на Варна села и градчета или остатъците от купона по плажовете по време на празници и почивни дни става традиция.

Борбата с кърлежите трябва да започне, не с пръскане, а първо с ограничаване на достъпа на домашни любимци по плажа.

Дали някой би искал детето му играейки си наплажа да попадне на такова творение. ПОМИСЛЕТЕ ПЪРВО ЗА МАЛКИТЕ ДЕЦА ИГРАЕЩИ НА ПЛАЖА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ И ХЕЙТВАЙТЕ.

И това е всекидневие, въпреки забележките."

Бел.ред: Читателят ни е изпратил още снимки на "деянието", също и на извършителите, но поради нелицеприятност на изображението и съобразяване с лични данни, се въздържаме от публикуване.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html