Струма BG

ОВЕН

Днес ва­ше­то вни­ма­ние­ ще е зае­то ос­нов­но с раз­ре­ша­ва­не на се­меен спор. Мал­ки­те про­пус­ки, греш­ки и не­до­вър­ше­ни ра­бо­ти в събота ще ос­та­нат не­за­бел­яза­ни за мно­зи­на, но вие ще сте при­тес­не­ни, до­ка­то не ги от­стра­ни­те. Зах­ва­щай­те се са­мо с не­ща, с кои­то ще се спра­ви­те бе­зуп­реч­но. Във фи­зи­чес­ко и  емо­цио­нал­но от­но­ше­ние сте на ста­бил­ни по­зи­ции.   

ТЕЛЕЦ

В съ­бо­та си из­ясне­те кои ас­пек­ти в жи­во­та ви изи­скват по­ве­че вни­ма­ние. Из­вън во­до­вър­те­жа на съ­би­тия­та сте и то­ва мо­же да ви до­не­се го­ле­ми неп­рия­тнос­ти. Зае­ме­те се със за­ни­ма­ния с ак­тив­но­то уча­стие на лю­би­ми­те си хо­ра. В служ­ба­та пред­ло­же­те по­мощ­та си на ко­ле­га, кой­то е из­пад­нал в зат­руд­не­ние, той ще ви се от­бла­го­да­ри по­-късно.

БЛИЗНАЦИ

Пос­та­рай­те се днес да не прояв­ява­те ак­тив­ност и въоб­ще ни­що да не пред­прие­ма­те за пром­яна и по­добр­ява­не на ва­ши­те от­но­ше­ния. Не бих­те и мог­ли да из­мис­ли­те по-не­под­ходящ ден за по­доб­на дей­ност. Ако ва­ша­та по­ло­вин­ка е об­хва­на­та от ид­еи за по­доб­на дей­ност, не­ка тя да дей­ства и да пра­ви про­ме­ни­те. Не от­ми­на­вай­те не­ред­нос­ти­те, а се пос­та­рай­те да ги от­стра­ни­те.

РАК

Денят ще бъ­де ин­те­ре­сен и по­ле­зан за вас, тъй ка­то е свър­зан с при­до­би­ва­не на нов опит и от­кри­ва­не на при­мам­ли­ви пер­спек­ти­ви. Трябва да сте го­то­ви да нап­ра­ви­те пър­ва­та крач­ка. Тя мо­же да е рис­ко­ва­на и труд­на, но ще ви да­де въз­мож­ност да из­пре­ва­ри­те кон­ку­рен­ти­те и да се доб­ли­жи­те до цел­та. Па­зе­те се от не­доб­ро­же­ла­те­ли с мас­ка­та на прия­тел­ско раз­по­ло­же­ние.

ЛЪВ

Фи­нан­со­ви­те проб­ле­ми мо­гат да се появ­яват и да из­чез­ват, но днес па­рич­ни­те въп­ро­си ще се ока­жат под кон­тро­ла на хо­ра, кои­то имат влия­ние над вас. На­пом­не­те им, че сте в със­тоя­ние са­мос­тоя­тел­но да се справ­яте със свои­те за­да­чи, под­кре­пе­те ду­ми­те си с дей­ствия. В пос­лед­но вре­ме сте  нап­рег­на­ти в оча­ква­не на неп­ред­ви­де­на си­туа­ция в служ­ба­та, но ни­що ло­шо не ви зас­тра­ша­ва.

ДЕВА

Де­ви, днес ще сте зат­во­ре­ни, пред­по­чи­та­те да за­па­зи­те свои­те мис­ли за се­бе си. От дъл­го вре­ме ги крие­те от всич­ки, но та­ка са­мо си вре­ди­те. Не се стра­ху­вай­те да спо­де­ли­те с до­ве­ре­но ли­це как­во ви при­тесн­ява. Някои от вас ще имат пре­ки кон­так­ти с хо­ра, от кои­то за­ви­си биз­не­сът им. Ако ис­ка­те да има­те ус­пех в про­фе­сия­та, проя­ве­те по­ве­че такт към парт­ньо­ри­те.

ВЕЗНИ

На­ми­ра­те се в тру­ден мо­мент, но ще по­лу­чи­те под­кре­па от хо­ра, кои­то по-ра­но са­мо са ви кри­ти­ку­ва­ли. При реа­ли­за­ция­та на ва­ши­те пла­но­ве, ще по­лу­чи­те “едно рамо” и от род­ни­ни, кои­то дос­ко­ро са се из­каз­ва­ли нео­доб­ри­тел­но. Денят е мно­го под­ходящ за пре­мах­ва­не на всякак­ви се­мей­ни раз­ног­ла­сия и уре­жда­не на от­но­ше­ния­та с по-въз­рас­тни­ приятели.

СКОРПИОН

Уве­ре­ни и не­пок­ла­ти­ми са Скор­пио­ни­те в съ­бо­та, пре­жив­яват про­фе­сио­на­лен въз­ход. Ако от вре­ме на вре­ме се съмн­ява­те в се­бе си, се по­съ­вет­вай­те с ком­пе­тен­тни хо­ра, кои­то ще ви да­дат пра­ви­лен съ­вет. Пре­це­не­те си­туа­ция­та и проя­ве­те тър­пе­ние пре­ди да взе­ме­те око­нча­тел­но ре­ше­ние по да­ден въп­рос. Вярвай­те в ин­туи­ция­та и точ­на­та си пре­цен­ка.

СТРЕЛЕЦ

Днес нас­трое­ние­то ви няма да бъ­де мно­го ста­бил­но. У вас ще се поя­ви же­ла­ние да нау­чи­те не­що но­во и да се по­ка­же­те от нео­чак­ва­на стра­на. Доб­ре ще пре­ми­нат сре­щи­те ви с прия­те­ли, важ­но­то е да се от­пус­не­те и да заб­ра­ви­те за проб­ле­ми­те си. Трудности ще имат онези от вас, които имат нова работа. Ро­ман­тич­но­то ув­ле­че­ние, за­поч­ва­що през то­зи ден, ще до­ве­де до за­раж­да­не на се­риоз­ни чувс­тва.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те са го­то­ви да опи­тат щас­тие­то си на но­во поп­ри­ще, а днеш­ният ден е мно­го под­ходящ за пра­ве­не на пър­ви крач­ки в из­бра­но­то нап­рав­ле­ние. Ще ви се на­ло­жи да дей­ства­те твър­до, кое­то няма да се ха­ре­са на всич­ки. Денят мо­же да бъ­де свър­зан с прек­рат­ява­не на от­дав­наш­ни от­но­ше­ния. Ве­чер­та е въз­мож­но да по­чувс­тва­те преу­мо­ра и не­раз­по­ло­же­ние поради пренапрежение и по-голяма доза стрес. Релаксирайте.

ВОДОЛЕЙ

Ни­ко­га не сте ис­ка­ли да дей­ства­те по чуж­ди ука­за­ния и да прие­ма­те за­по­ве­ди. Спо­ри­те до­ри и за не­ща, кои­то не раз­би­ра­те чак тол­ко­ва мно­го. Ва­ше­то ве­ли­ко­ду­шие днес ще бъ­де ярко из­ра­зе­но – ако има­те въз­мож­ност да за­рад­ва­те няко­го без по­вод, ще нап­ра­ви­те и не­въз­мож­но­то, за да ста­не то­ва. Ще об­гра­ди­те с по­ве­че лас­ки и гри­жи лю­би­мия си чо­век, той ви е пре­дан док­рай и той ще донесе търсения уют и спокойствие.

РИБИ

Днес Ри­би­те, раз­чи­та­щи на лес­на по­бе­да в про­фе­сио­нал­на­та сфе­ра, ще бъ­дат ра­зо­ча­ро­ва­ни. Опи­твай­ки се да про­ме­ни­те си­туа­ция­та към по-доб­ро, вие ще до­пус­не­те греш­ки, от кои­то не­за­бав­но ще се въз­пол­зват не­доб­ро­же­ла­те­ли. Най-доб­ро­то, кое­то мо­же­те да нап­ра­ви­те, е да не предприемете ни­що важ­но и да се кон­цен­три­ра­те вър­ху ре­ша­ва­не­то на дреб­ни за­да­чи. Ще се наложи да разрешавате семейно-роднински скандал.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html