Тежка операция докара проблеми с теглото на Дарина Павлова. Мадам Мулти се подложи на спешна интервенция по гинекологични причини, а резултат на това, от нерви започна да пълнее, научи HotArena.


Преди няколко месеца на Дарина й се наложило да постъпи спешно за операция в клиника в Рим. Оказало се, че има миома, която трябва да бъде премахната оперативно. Това, което притеснявало лекарите и самата милионерка обаче, бил фактът, че образованието може да е злокачествено.


Още преди да легне на операционната маса, Дарина с ужас научила за проблема. Следващите часове на неведение били кошмар за нея, но за щастие всичко се оказало за добро. Резултатът от биопсията показал, че образованието е доброкачествено, а Дарина се възстановила успешно след операцията, пише "Ретро".

Но стресът от неприятната ситуация все още я държи и макар да продължава да прави диети, Дарина е напълняла до неузнаваемост. Тя е качила около 20 килограма, но за да поддържа имиджа си перфектен, предпочита да маскира закръгления си ханш, отеклото лице и налетите бедра с фотошоп.

През май тази година Дарина става на 56, но годините определено не й личат. А това е така, защото редовно попълва бръчките си с ботокс, а освен това отдавна е с напълно изкуствени зъби за 30 бона и е оперирала неколкократно носа си.