Ангел Джамбазки: Ние винаги ще гласуваме за интересите на България

Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика, категоричен е водачът на листата на ВМРО


Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика, каза водачът на листата на ВМРО за евроизборите

Има работа за довършване в Европарламента. На първо място пакетът „Мобилност”- това са 5 години усилие и не трябва да бъдат изоставени. Нищо още не е решено. Дали оставаме при консерваторите, също е въпрос на разговор. Нека свършим работата тук и да има два мандата и ще решим какво да правим тогава. За нас европейските семейства не са важни, нашето политическо семейство е България  и това е единственото нещо, което има смисъл за нас. Това каза в предаването „Всичко коз“ по Канал 3 кандидатът за евродепутат от ВМРО – Българско национално движение и водач на листата Ангел Джамбазки.

Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика. Когато трябваше да работим за пакета „Мобилност“, ние успяхме да го отхвърлим с тези, които са ни най-политически неприятни, а тези които гласуваха срещу нас, бяха хората на Льо Пен. Тук няма приятелства. Ние винаги ще гласуваме за интересите на България, независимо от кое политическо семейство сме. Ако нещо е добро за страната ни, ще го гоним до край, каза кандидатът за евродепутат.

Смятам, че новият Европейски съюз ще бъде различен - по-реалистичен и по-земен. Този фалшив брюкселски език, на който говореше Юнкер, Меркел и донякъде Макрон, е отвратителен за много хора. Самият Европейски парламент трябва да бъде променен в посока по-малко бюрокрация и повече ефективност, категоричен беше Ангел Джамбазки.

Аз съм благодарен на хората, които ни подкрепят. Ние успяхме да обединим българските патриоти, когато не успяхме да обединим партиите. Сам човек не е за никъде. Не забравяйте, че партия ГЕРБ е създадена от Бойко Борисов. Докато ВМРО има над сто години история, така че всеки един от нас е част от нея. Без труда на всички тези хора в техните населени места, нямаше да ни има. Това е ВМРО. Аз нямам илюзиите, че съм някаква самостоятелна величина, каза още той.


В категории: Евроизбори'2019