София. Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще се включат в честванията по повод 24 май в страната и ще се срещнат с граждани. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
София
В 10.30 часа в гр. София лидерът на БСП Корнелия Нинова и кандидатите за евродепутати Цветелина Пенкова, Иво Христов, Деница Златева, проф. Румен Гечев, Димитър Данчев, проф. Мариела Модева и Крум Дончев ще вземат участие в празничното шествие от Археологическия музей до паметника "Св. св. Кирил Методий" пред Националната библиотека "Св. св. Кирил Методий". Там те ще вземат участие в официална церемония при по 24-ти май. В 11.30 часа те ще посетят изложбата "Гласът на словото", посветена на 1150 години от успението на Св. Кирил в Националната библиотека. В 11.45 часа в Аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" те ще вземат участие на академично тържество по повод Деня на българската просвета и култура, и славянската писменост.
Велико Търново
В 10.00 часа в гр. Велико Търново водачът на листат на левицата за предстоящите избори Елена Йончева ще се включи в честванията по повод 24-ти май.
Габрово
В 12.00 часа в гр. Габрово Елена Йончева ще се срещне с жители в галерията.
Сливен
В 12.00 часа в на пл. "Хаджи Димитър" в Сливен Петър Витанов ще вземе участие в Майските дни на културата.
Бургас
В 14.00 часа в ритуалната зала в гр. Карнобат Велизар Енчев ще се срещне с членове и симпатизанти. В 16.00 часа в залата на Общината, гр. Айтос, той ще се срещне с граждани. В 18.00 часа в залата на х-л Бургас в Бургас Енчев ще се срещне с обществеността.
Хасково
В 19.00 часа в читалището в с. Ябълково, общ. Димитровград, Емил Георгиев ще се срещне с граждани.
Силистра
В 10.00 часа в центъра на гр, Силистра Момчил Неков ще вземе участие в честването на 24-ти май.
Кюстендил
В 11.00 часа на пл. "Велбъжд" в Кюстендил Сергей Станишев ще вземе участие в шествие по повод 24-ти май и ще се срещне с граждани. В 12.00 часа пред фонтаните на картинна галерия "Владимир Димитров - Майстора" в гр. Кюстендил Сергей Станишев ще приведе дискусия с младежи. В 12.30 часа в града там Станишев, ще се срещне със земеделски производители. В 13.30 часа в залата на кметството в с. Соволяно, общ. Кюстендил, Станишев ще вземе участие в честванията за 24-ти май.