София. На 23 май 2019 г. кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Монтана, София-област, София, Пловдив, Плевен, Шумен, Троян, Враца. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
Срещите ще се проведат в следната програма:
София-област
В 17:00 часа, в Елин Пелин, в местността Жерково, Петър Витанов ще взема участие в традиционни чествания.
Монтана
В 11:00 часа, в град Бойчиновци, в кафето на центъра, Димитър Данчев ще се срещне с обществеността. В 17:00 часа, той ще проведе среща с жители в Клуба на БСП в село Якимово.
Пловдив
В 18:00 часа, Тодор Стоилов и Цветелина Пенкова ще присъстват на спортен турнир на стадиона в село Катуница.
В 18:00 часа, в град Пловдив, в галерия "Трак акт", Мариела Модева ще присъства на дискусия: "Културно наследство на Пловдив - социални и цивилизационни аспекти".
Шумен
В 12:00 часа, в град Нови пазар, в клуба на БСП, Момчил Неков ще се срещне с младежи от Нови пазар. В 16:00 часа, в село Хитрино, той ще се срещне с жители в читалището. В 18:00 часа, в град Шумен, в Областния предизборен щаб, Момчил Неков ще се срещне с младежи.
Троян
В 17:30 часа, в град Троян, ресторант "България", Деница Златева ще се срещне с обществеността.
Враца
В 14:00 часа, в град Роман, в Клуба ва БСП, Иво Христов ще проведе среща с граждани.
В 17:00 часа, в град Плевен, в Залата на читалище "Съгласие" Иво Христов и Елена Йончева ще се срещнат с обществеността.
София
В 11:00 часа, в град София, район Люлин, ул. "Панчо Владигеров" 20, Петър Витанов, Деница Златева, Крум Дончев и Емил Георгиев ще се срещнат с граждани.
В 20:00 часа, в район Нови Искър, село Войнеговци, Петър Витанов ще почете 75 години от гибелта на партизани от бригада "Чавдар" пред Паметника на загиналите партизани.