Вчера около 17:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Девня» и ул. «Атанас Москов», водачът на товарен автомобил «Форд» С.Й. (62 г.) от с. Блъсково, по време на движение, не пропуска и блъска «Ситроен», който се движи в кръговото кръстовище.

Вследствие на инцидента са пострадали мъж (39 г.) и дете от лекия автомобил, които получават контузни наранявания. Мъжът е получил и комоцио и е настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота, съобщиха от ОД МВР - Варна. 

Пак вчера, около 15:30 часа, на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и ул. «Поп Димитър», водачката на «Тойота» С.И. (47 г.) преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба, не пропуска и блъска «Мерцедес», който прави ляв завой. Вследствие на инцидента жената получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, няма опасност за живота й. 
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html