Моята кауза е защитата и стабилността на работата на комплекса „Марица изток”, както и европейското развитие на старозагорския регион. На 26 май ще стане ясно каква подкрепа имаме за нашите най-важни теми и затова е важно да излезем и да гласуваме”, е мнението на кандидата за депутат от листата на ГЕРБ за ЕП Николай Диков.

Той е категоричен, че Европа трябва да бъде на регионите, защото само така се решават местните проблеми. „Когато Европа не познава нашите потребности, не трябва да се правим на сърдити, а да търсим чуваемост, подкрепа от европейските институции. Кандидатът за представител на ГЕРБ в ЕП от листата на ГЕРБ Николай Диков допълни още, че доказателствата за правилния път – европейско развитие, се вижда и в Раднево, и в Стара Загора, и в Казанлък, и във всички места, в които има добра комуникация и синхрон между местна власт, държава и ЕС.
ПП ГЕРБ

Европа е тук и трябва да остане тук, защото е в нашите нови паркове, пречиствателни станции, асфалтираните улици, ремонтираните училища и детски градини“.

„През 2014 година станах част от екипа на комплекс „Марица изток“. Тогава дружеството бе с много задължения, имаше проблеми, не поемаше отговорност пред Раднево. Усилената ни работа като екип успя да промени това, за да има стабилност и сигурност за работещите в комплекса и българския въгледобив като цяло“, обобщи Диков.
ПП ГЕРБ

Акцентите, който поставя кандидатът на ГЕРБ за ЕП Николай Диков, са:
-защитата на българския въгледобив
-защита на комплекса „Марица изток“
-запазване на конкурентоспособността на българската икономика

„Тук не става въпрос за политическо противопоставяне, става дума за това - всички ние да работим дългосрочно за интересите на комплекса. Европа е правилната платформа”, категоричен е старозагорският представител в листата на ГЕРБ Николай Диков.
 
 Купуването и продаването на гласове е престъпление!