Жител на „Малая Русия“ в Поморие спечели екзотична екскурзия от МЕТРО

Наградата връчи управителя на магазина в Бургас Георги Григоров (вляво)


Московчанинът е журналист по професия, в момента е кореспондент на различни медии в страната си и пише за живота в Поморие и България

10-дневна самолетна екскурзия до екзотична дестинация спечели жител на Поморие от играта „20-години МЕТРО в България“. Наградата бе изтеглена в магазина на веригата в Бургас и връчена на големия късметлия Андрей Димитриевич Климов лично от управителя Георги Григоров на 20-и май.

Изключително изненадан от късмета си, Андрей Климов разказа пред екипа на Флагман.бг, че се включил в играта еднократно с надеждата да му се падне някоя от ежедневните награди. Не спечелил веднага и напълно забравил случката, до момента, в който са го потърсили, за да му връчат много по-голямата награда.

Със съпругата ми често пазаруваме в МЕТРО Бургас. Харесва ни голямото разнообразие и качеството на продуктите. В деня, в който се включих в играта, бяхме купили много неща и аз реших да си пробвам късмета. Щастлив съм, защото никога до сега не съм печелил подобна награда.“ разказа Андрей Климов.

56-годишният мъж е руски гражданин, който живее постоянно в Поморие от 5 години

Андрей и съпругата му Ирина се влюбили в Черноморското градче, разположено на 20 км от Бургас, още когато пристигнали за пръв път на почивка през 2010 г. Първото си жилище в Поморие купуват още същата година в известния квартал „Малая Русия“.

По професия Андрей Климов е журналист. Работил е за голяма телевизия в Москва дълги години. В Нюзрума на медията среща любовта на живота си – режисьора Ирина Сидорова. След години работа в една от най-динамичните професии, двамата решават да се отдадат на заслужена почивка и избират спокойствието в курортния град Поморие.

В момента Андрей е кореспондент на различни медии в страната си и пише за живота в Поморие и България. Член е на съюза на журналистите в Русия.

Андрей Димитриевич Климов се включва в голямата игра на МЕТРО по случай 20-годишнината на веригата в магазин на компанията в Бургас. МЕТРО България отбелязва юбилея си с наградни игри и промоции, за които можете да научите повече на www.metro.bg/20.

Там ще откриете и пълните правила на играта, както и останалите за разпределяне награди в наградния ѝ фонд.


В категории: Бизнес