Футболен клуб Хебър беше отличен на днешната празнична сесия на Общински съвет – Пазарджик. Кметът Тодор Попов връчи грамота на старши треньора Николай Митов за отличните резултати, които воденият от него отбор постигна през тази година. "За мен равносметката с две думи е: добре свършена работа. За тази година. Очакванията ми за догодина пак с две думи са: още по-добре свършена работа", заяви преди награждаването градоначалникът.

"Много е важно манталитетното състояние на един отбор, независимо дали той е политически, икономически, или спортен. С пристигането на Николай Митов в Пазарджик Хебър доби нужния манталитет и самочувствие момчетата да показват това, което могат, и съм убеден, че сме на правия път и ще продължим да надграждаме", коментира Попов, връчвайки грамотата на треньора на футболистите.

"Благодаря за честта, която ни се оказва. Благодаря и за всичко, което вашата администрация прави за отбора – база, финансово обезпечаване и т.н. Много малко отбори в България може да се сравняват с това, което Хебър вече има като спортна база. Вярвам и се надявам в бъдеще да продължаваме да работим заедно и да постигаме още по-големи успехи", обърна се от своя страна към кмета Николай Митов.