Амбициозната Ива Георгиева, таксиметровият шофьор с афинитет към сръбското Тодор Симеонов или лиричният трубадур с китара Христиан Ненов – залозите за победителя в шоуто по bTV започнаха да текат с пълна сила в социалните мрежи след финала на нокаутите в шоуто.
Тошко на кастинга накара и четиримата треньори в „Гласът на България” да се обърнат на неговото изпълнение, но интересното при него е, че никога не се е занимавал професионално с музика.
„Не съм вземал уроци, просто съм си пял вкъщи”, призна той.
.„Бях оптимист и вярвах, че ще се обърнат и четиримата. Избрах Камелия, защото пея в същия жанр музика и мисля, че тя може да ме изтласка максимално”, отбеляза той. След излизането на сцената на музикалното шоу хората в Сандански вече разпознават Тодор.
Според него конкуренцията в шоуто е доста голяма. Самият той харесва сръбска музика, български фолклор и естрада. Любимата му песен е „Не казвай, любе, лека нощ”.
Шоуто тече с пълна сила и вече сме на прага на живите концерти.

В отбора Камелия компилацията от характери от повече от колоритна – до бъдещата фолк звезда Тодор застават момичето с черния глас Мария Величкова и Кирил Хаджиев –Тино. Хубавецът с уникален нисък тембър е сравняван от зрителите с Ник Кейв и действително носи същия сексапилен мрак в звученето си.
Първият четвъртфинален концерт на живо в шоуто ще е на 25 май, по изключение в събота, а полуфиналът и финалът, съответно са на 2 и 9 юни по bTV. В края на най-напрегнатия етап в музикалната надпревара, четиримата треньори влизат във финалната битка в Сезон 2019 с по трима участници, които ще се състезават за зрителския вот, титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.