Вчера около 10:10 часа, на пътя от Варна за Златни пясъци, водачът на "Трабант" Ш.Н. (86 г.), местен жител, при излизане от реда на паркирани автомобили, не пропуска и блъска «Киа», който се движи по път с предимство. Това съобщиха от полицията в морския град.

Вследствие на инцидента пътник от първия автомобил (85 г.) получава контузни наранявания и луксация на раменна става, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му. 

Общо осем души са пострадали на по пътищата във Варна и региона през почивните дни, става ясно от събощение на ОД МВР.  Вчара около 02:40 часа, в гр. Белослав, 27-годишната водачка на  «Опел» Б.Б., поради несъобразена скорост, губи контроли се блъска в паркиран автомобил. В резултат от инцидента пътник от автомобила (29 г.) е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 
По-късно, около 17:50 часа, на разклона за с. Доброглед, 19-годишната водачка на «Пежо» Г.Я., губи контрол и се блъска в крайпътно дърво, като след това се преобръща странично. В резултат от инцидента са пострадали две жени, пътуващи в автомобила – на 60 г. и на 52 г., които получават контузни наранявания и порезни рани, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. 
В събота, около 09:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Македония» и ул. «Пирин», водачът на «Пежо» А.М. (67 г.), местен жител, не дава предимство при знак "Стоп!" и блъска велосипедист, който пада на платното за движение. Вследствие на инцидента мъжът (62 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.
Пак в събота, около 14:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Момина сълза», водачът на «Ауди» Ц.С. (32 г.) от Разград, при маневра за движение назад, блъска пешеходка, която пресича зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (78 г.) пада на земята и получава контузни наранявания и фрактура на прешлен, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. 
По-късно, около 15:10 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Галата»,  водачът на неустановено правозно средство губи контрол над МПС и блъска пешеходец, който се намира пред магазин за хранителни стоки. Вследствие на инцидента мъжът (43 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 
Отново в събота, около 19:25 часа, на пътя между Аладжа манастир и ж.к. «Виница», водачът на  «БМВ» Г.Т. (43 г.), местен жител, по време на движение, навлиза в съседна пътна лента и блъска товарен автомобил «Митсубиши». Вследствие на инцидента пътничка от първия автомобил (49 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, няма опасност за живота й. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html