Докато някои от звездите, които посетиха филмовия фестивал в Кан, се опитаха да вдъхновят феновете си с вечерните , на които са заложили, то други просто изпъкнаха с пошлост и желанието да покажат максимално много от тялото си.

Отвече ви разкрихмеСподелихме ви и

Две дами направиха много силно отрицателно впечатление на червения килим в Кан заради прекалено предизвикателните си голи . Рита Ора и Алесандра Амброзио буквално сащисаха всички присъстващи на фестивала. Двете бяха заложили на умопомрачително големи цепки, от които бедрата и голите им дупета буквално лъсваха пред аудиторията.

Фенове дори си позволиха да нарекатна моделката „бански костюм със завеса“. Други се шегуваха, че тя просто е загубила част от

Още миналото лято фенове на моделката отбелязаха, че тя се превръща в кльощава лоена топка, акцентирайки, че въпреки слабото си телосложение красавицата е отпусната и с доста мазнинки, вместо мускули. 38-годишната Амброзио все още е доста слаба, такава е физиката й, но тялото й вече не е стегнато, като на младини.

Изненадващо е, че бившият ангел на Victoria’s  Secret не можа или по-скоро просто не пожела да скрие несъвършенствата си, минавайки по червения килим.

Към най-нелепо облечените звезди определено се нарежда и певицата Рита Ора. Тя никога не се е отличавала с кой знае колко изискан вкус за , но бялатана Вивиан Уестууд буквално счупи всички рекорди по лош подбор на

Луксозната одежда определено не отива на фигурата на атлетичната блондинка.

 

Големите цепки при деколтето и бедрата на Ора явно целяха да привлекат погледите. В комбинация с едрото й телосложение обаче ефектът бе по-скоро комедиен.й определено разкри много повече отколкото би трябвало и е редно.

Няма как да не решим, че Ора черпи вдъхновение от кралицата на– риалити звездата Ким Кардашиян. За жалост обаче повечето критици утвърдиха мнението си, че певицата е просто звезда без никакъв вкус за мода и дрехи./