снимка: aksakovo.net

Три поредни вечери - от 20 до 22-и май, в 18,30 часа центърът на град Аксаково ще се превръща в концертна сцена за народни танци, модерен балет, поп, джаз музика и автентичен фолклор.

Десетки местни и гостуващи талантливи артисти ще завладеят Аксаково по случай 15-ата годишнина от обявяването на населеното място за град с постановление на Министерския съвет с премиер Симеон Саксгобургготски през 2004 г.

В първата концертна вечер диктатори на сцената ще бъдат формации за народни танци от Аксаково и областта.

В деня на Светите равноапостоли Константин и Елена - 21 май, в 18,30 наслада на жителите и гостите на града ще предложат формации за модерен балет, поп и джаз изпълнители, танцови школи и вокални групи от Аксаково, Варна и село Тополи.

Повече от 20 участници - формации, солисти и гост изпълнители, майстори на автентичния фолклор ще огласят центъра на гр. Аксаково от 18,30 часа на 22 май.

В трите празнични вечери публиката ще се наслади на най-големите местни и гостуващи формации за народни танци, певчески групи и любими изпълнители, потвърдили официално участието си преди музикално-танцувалния празничен маратон, стартиращ на 20-и май, точно в 18,30 ч.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html