Оставките са нещо нормално, по-ненормално е да не си дават оставките. При нас стандартът е дали си зам.-председател, дали си зам.-министър, подаваш оставка и излизаш. На другите партии не им ли изкарахте същото, но при нас се дават оставки. Нашият има една къща за гости, а отсреща госпожата има 3. А той даде и оставка, и гаранцията си плати", каза Борисов. Това каза премиерът Бойко Борисов пред bTV, който бе в студиото заедно с Мария Габриел.

"Изпратил съм Мария като Неделчева и така е записана и в телефона ми. Това, че после се е омъжила за чужденец, за мен не я променя. Тя си е наше момиче", каза Борисов и я поздрави за рождения й ден.

"В Костинброд помните ли какво направиха, изведнъж експлозия, автобуси с долни дъна. Те нямат друг шанс. Най-лесно е да намериш избрани истини и да си ги съчетаеш. ГЕРБ загуби 6% от „Костинброд“ и накрая се оказа, че няма фалшиви бюлетини. На дебата на водачите на листи се показва, че Мария Неделчева (Габриел) в пъти превъзхожда. Направеното от ГЕРБ няма алтернатива", каза още той.

"Злоупотреби има навсякъде, важно е държавата да не ги замазва. ЕК ще продължи да следи какво се случва“, каза Мария Габриел, която беше в студиото с Борисов.

„Аз съм подавал оставка, когато е било нужно. Най-доброто място за живеене е Австрия и виждате там какво се случва.“, каза Борисов.

"Програмата "Арахне" е приложена в България, това позволява прозрачност на еврофондовете", каза Габриел.

Oчаквайте подробности.