Отборът на Черно море записа победа при гостуването си на Пирин (Благоевград) с 4:1 в мач от 28-ия кръг на Елитната група до 19 години. Петър Вуцов откри резултата в 9-ата минута, а в 30-ата Лъчезар Йорданов се разписа за 2:0.


В 60-ата минута домакините върнаха един гол, а 68-ата минута Данаил Димов направи резултата 3:1 след пробив и пас на Велислав Василев. Крайното 4:1 оформи Иван Иванов в 88-ата минута. Варненци можеха да победят съперника с по-изразителен резултат, но пропуски в завършващата фаза, попречиха това да се случи.

Така Черно море продължава да е лидер в класирането със 70 точки, 5 повече от втория Септември. Лудогорец са трети с 62, но с мач по-малко.

В следващия кръг Черно море приема ЦСКА и при успех ще е новият шампион на България по футбол при 19-годишните кръг преди края на първенството. Мачът под Аспаруховия мост е на 24 май от 18 часа.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Александър Георгиев, Даниел Стоянов, Йордан Радев, Мартин Дичев, Павел Георгиев, Петър Вуцов (85-Георги Топалов), Данаил Димов (80-Мердин Адем), Велислав Василев (75-Иван Иванов), Лъчезар Йорданов, Денислав Ангелов (69-Антоан Вълчев).

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html