Титаните избраха Бургас за директен сблъсък в настоящия евровот

В кулминационната точка на предизборната кампания утре ще видим най-важните играчи и техните лидери именно в Бургас


Утре след 16 часа град Бургас и районът ще се заврят от присъствието на най-важните политически лица на България

Бургас ще стане арена на сблъсък на титани. Най-важните политици в страната избраха да посетят града в рамките на няколко часа. Градът ще се превърне във финална арена на предстоящата битка за евровота.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, първият в листата на ГЕРБ Мария Габриел, водачът на листата на БСП Елена Йончева, председателят на БСП Корнелия Нинова и президентът 2001-2011 Георги Първанов ще дойдат утре в Бургас и регионът.

В рамките на няколко часа те ще се срещнат с актива на партиите си, ще дадат старт на важни инфраструктурни проекти и участват в различни семинари. Защо са избрали Бургас и надцакване ли е това посещение на всички лидери - остава загадка.

Но ето каква е програмата за утре: 

В ранния следобед Мария Габриел, водач на листата на ГЕРБ, ще открие семинар за борба срещу фалшивите новини.

В 16 часа Георги Първанов, силният човек в АБВ и лидерът на партията Румен Петков, ще разговаря със симпатизанти в хотел „Аква“.

В 17 часа Бойко Борисов ще направи символична първа копка на един от най-важните проекти в Бургаска област – обходът на Поморие, очаква се да инспектира и строежа на спортното бижу „Арена Бургас“. Той ще бъде посрещнат на място от всички кметове, депутати на партията, както и ръководните фактори на ГЕРБ в Бургаско.

В 18:30 на площад „Атанас Сиреков“ пред избиратели ще се изправи Елена Йончева, водач на листата на БСП за предстоящите евроизбори, а до нея ще е и лидерът на партията Корнелия Нинова, заедно с цялата бургаска структура.

 


В категории: Евроизбори'2019