Точно година и 2 месеца, след като се изправи очи в очи със смъртта, Кристина Илиева надмогна травмите и болката, и се завърна към модните си ангажименти, видя ПИК. Тези дни красавицата, която преди тежката катастрофа с поп певицата Дивна, снимаше реклами за европейски и американски брандове, тези дни застана за обектива за професионална фотосесия за пръв път след инцидента. 

Припомняме, че на 12 март миналата година при неправилно изпреварване на пътя Русе - София Дивна изгуби контрол върху автомобила си. Пожарникари разкостиха колата на части, за да измъкнат притиснатата от смачканите ламарини моделка. Кристин бе с тежки наранявания, фрактури на дясното бедро, коляното и таза, а по десния й крак е имало цели участъци откъснато месо. След животоспасяващата операция в Плевен, Илиева бе транспортирана в отропедията на Военно-медицинска академия. След едномесечен престой лечението й бе поето от клиники в Истанбул, където младата жена претърпя серия от тежки операции за спасяване на крака й от ампутация, а след това и пластични операции. 

Преди месец с Кристин се свързала популярна компания за перилни препарати. От фирмата поканили блондинката да заснеме рекламна фотосесия. Първите кадри качи самата Илиева в профила си във "Фейсбук".

"Много се вълнувам и искам да споделя с вас първата си фотосесия след една година прекъсване. Благодаря и на целия екип за вярата им в мен и професионалното отношение. За мен беше радост да работим заедно и да направим нещо толкова красиво реалност!", написа тя.