Реализацията при отношенията с близки и познати ще бъде основната през този ден. Ще ви се предостави реална възможност да погледнете към стари контакти, за които одавна не сте се сещали.

Бъдете ведри и положително настроени към околните!

 

ОВЕН
Очертава се конфликт
Не бягате от проблемите на работното място и резултатите красноречиво говорят за това. Може да се противопоставите на неблагоприятните енергийни въздействия, като отвърнете с благост и доброта. За Овните се очертава началото на ползотворен за устройване в дадена сфера период, чиято продължителност ще е около два и половина месеца. 

 

ТЕЛЕЦ 
Внимавайте! Денят е тежък
Всичко, с което се заемете днес ще завърши добре. Неблагоприятните енергийни въздействия през днешния ден могат да провокират у вас нездрави внушения и други, отрицателни прояви. Много напрегнат ден, през който Телците трябва да стоят далеч от всякакъв тип делови ангажименти, защото заловят ли се с такива ще загубят. Предупреждението се отнася не само до практическата дейност, а и до дебатите свързани с делови въпроси. 

 

БЛИЗНАЦИ
Сблъсък с пречки
Благоприятен ден очаква всички представители на зодията, независимо с какво се занимават. Атмосферата е заредена с повече негативизъм, който се отразява неблагоприятно на всички: едни подтиква към лъжа, други към измами, с цел лично облагодетелстване, към пагубни внушения. От гледна точка на постижения събота ще е положителна за Близнаците, въпреки кавгите, лъжите и недостойното поведение на голям процент от представителите на зодиакалния знак. 

 

РАК
Нервен ден, бележещ началото на успешен етап
Взимате дейно участие във фамилните планове за почивните дни. Денят е неблагоприятен откъм енергийни въздействия, дори идеите, които ви идват могат да са плод на чужди и вредни внушения. Събота се оказва напрегната и нервна за Раците, въпреки че мнозина няма да открият видими дразнители за състоянието си. Хубавото на този ден е, че поставя началото на хубав етап за материален успех.

 

ЛЪВ
Успехът ви зависи от честността
Очаква ви добро развитие на ангажиментите ви в делови план. Трудностите през днешния ден се отразяват на психиката, решенията и действията. За част от Лъвовете събота определено ще е благоприятна. За останалите – значително по-голяма група, ситуацията е по-различна. Съдбата ни предупреждава да се стабилизирате, да престанете с измамите и де  се крепите на позициите на честността. 

 

ДЕВА
Укрепете позициите си
Имате качества, които ви превръщат в лидери. Делови успехи ще съпътстват днешния ви ден. Днес е добре да прекарате повече време в уединение и по възможност да си останете в къщи, за да се предпазите от злото. Напрегнат ден от гледна точка провокации. Обслужват нечии интереси чрез  наелектризиране на действащите обстоятелства против вас. Преценете добре позициите си. 

 

ВЕЗНИ
Силни ядове
Ще имате реалната възможност да осъществите отдавна подготвян бизнес проект. Денят е сред най-неподходящите за делови ангажименти и сключване на договори, не се обвързвайте с нови отговорности и рисковани начинания. В условията на настоящите обстоятелства, би било неестествено представителите на кардиналния знак Везни да са извън яркото обществено напрежение, и да не станат обект на атаки.

 

СКОРПИОН
Пред нов положителен етап
Този ден ще е изпълнен с движение и разнообразни емоции. Трудно се задържате на едно място днес. Вслушвайте се в интуицията си и прозорливо анализирайте всичко, което достига до вас. През този ден за част от Скорпионите приключва доминирането на един неприятен цикъл от развитието ви, продължил повече от година. Напълно сигурно е, че започва благодатен период. 

 

СТРЕЛЕЦ
Напрежение
Предприемате конкретни стъпки към изпълнение на идеите си днес и това поставя хората около вас в позицията на наблюдатели, а не на преки участници. Ще се справите по-лесно с негативите на деня, ако следвате разума и се вслушвате в интуицията си. Когато има нерви не е приятно, но ако последните не преминат границите на дома, бихте  могли да овладеете ситуацията. 

 

КОЗИРОГ
Успех в контактите
Развоя на събитията изглежда съответства на желанията ви, както в личен, така и в професионален план. Сред опасностите на днешния труден ден са вероятността да се окажете под неблагоприятното влияние на някого, от което ще ви бъде трудно да се освободите. Ситуацията през този ден и при вас се характеризира с ядове, които за едни от зодията възникват поради финансови неприятности, а при други са плод на лични проблеми, свързани при някои със здравословното състояние. 

 

ВОДОЛЕЙ
Контрирайте кавгите
Действайте уверено и бъдете предизвикателни днес. Шансът е изцяло на ваша страна и само от вас зависи да се възползвате максимално. Каквито и чувства да ви владеят през днешния ден е сигурно, че няма да останете безучастни, а прагматично ще се включите в събитията, извличайки повече за себе си. Независимо дали причините за повишената ви нервност се основават на домашни противоречия.

 

РИБИ
Пазете се от конфликти
Планираните от вас бизнес-начинания и финансови операции могат да отстъпят място на други, не по-малко важни неща. Различни предпоставки могат да провокират напрежение и стрес у вас, за това бъдете внимателни и съумейте да се опазите от нездрави внушения и измами. Кавгите и остротата, характерни за представителите на почти всички зодии, ще са досадна придобивка и за Рибите в събота.