Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив публикува поздравление до всички локомотивци за спечелената Купа на България! Ето какво гласи то:

„Вчера Купата на България бе победоносно вдигната над главите на повече от десет хиляди истински майни в сърцето на града! Един момент, който всички ние чакахме от много години. Една радост, една гордост за града ни, която всички ние изстрадахме и заслужихме.

Поздравяваме всички истински пловдивчани с победата на националния стадион и със спечелването на отдавна желаната купа! Показахме на цяла България как традицията, градското начало и пловдивския дух са живи и винаги ще побеждават казионното, силните на деня и пошлостта.

Няма да се впускаме в броене на точки, в преиначаване на бройки и присвояваме на чужди фенове. Цяла България видя един сектор Г, който 90 минути непрестанно подкрепяше отбора си. Една публика, знаеща песните си, публика, истинска, присъстваща на стадиона, защото обича, а не заради безплатен билет, кренвирш и дъждобран.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, нямаше нищо по-логично и справедливо от това черно-бялото сърце на града да изпита тази радост! Затова се радвайте, приятели, празнувайте както само истинските майни можем да празнуваме – напук на безвремието, напук на всичко! Пейте, пийте, за приятелите, които се върнаха от всички краища на света, за хората, с които вчера ритахме топка по прашните улици, а днес празнуваха вдигането на купата с жените и децата си, за родителите ни, които дочакаха този славен момент!

Благодарим ви, братя! Благодарим ви, че ви има и че сърцата ни бият в черно и бяло още по силно от всякога.

САМО ЛОКО!“