Водачът на листата на „БСП за България” за изборите за Европейски парламент Елена Йончева ще посети Старозагорска област на 19 май, неделя. Заедно с нея ще бъдат и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов и Крум Дончев. За среща с граждани ще пристигне и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

Политическата среща на старозагорци с кандидатите за евродепутати Елена Йончева, Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов, Крум Дончев и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков ще се проведе от 18:00 часа в залата на Държавна опера Стара Загора. Домакини са Общинският и Областният съвети на БСП-Стара Загора.
Областен съвет на БСП-Стара Загора
В програмата на кандидатите за евродепутати от „БСП за България” е предвидено посещение в община Гълъбово. В 10:30 часа те ще са гости на XXIX-ти Национален фолклорен фестивал „Янко Петров”, в който участват самодейци, танцови състави, ансамбли, клубове и школи за народни хора, фолклорни групи и хорове за автентичен и обработен фолклор. Фестивалът се провежда на открита сцена на Младежки комплекс в Гълъбово

По-късно през деня водачът на листата на „БСП за България” Елена Йончева ще се срещне с граждани от община Казанлък. Срещата ще бъде във фоайето на  НЧ “Искра-1860” от 15:00 часа.
Областна администрация Стара Загора
Преди това Елена Йончева ще разговаря с общинските съветници на БСП.Заедно с водача на листата ще са и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

В 16:00 часа Деница Златева, чиито корени са от град Гурково, ще се срещне с жители на града в Младежкия дом срещу сградата на община Гурково.
 
 Купуването и продаването на гласове е престъпление!