Астрологията е сложна работа. В продължение на векове хората се опитват да дешифрират какво може да означават различните движения на звездите.

На астрологията не трябва да се гледа като на загуба на време. Тя засяга хората. Това оказва влияние върху начина, по който мислим. Астрологичните знаци, на които всички сме разделени, не са едни и същи. Те по своята същност са различни и това е така, защото движението на звездите води до промени, които може да се променят характеристиките при различните хора. Някои от нас са устроени сложно и техните емоции не остават по-назад. Кои са най-емоционално комплицираните зодии?

 

Стрелец

Стрелецът е изключително сложен индивид и би могъл да спечели златен медал на олимпиада, ако признаят прекаленото премисляне на ситуацията за спорт. Истинският Стрелец ще обърне мозъка си с хастара навън, измисляйки всякакви налудничави, без да има представа какво се случва около него. Установяването на истината по въпроса, който го тревожи, е от съществено значение за него и когато има някакви пропуски в информацията, която достига до него, той ще направи всичко възможно да запълни тези пропуски със собственото си въображение, докато не прегрее от мислене. Той ще изследва изцяло нови светове от възможности, за да намери правилното решение за него, независимо дали става дума за чувства или рационалност.

Телец

Всеки, роден под този знак, ще седне и ще мисли за нещата, които го тревожат, докато не стигне на предела да се самозапали от чудене и маене. Телецът никога няма да погледне повърхностно на ситуацията и ще прекара много време, опитвайки се да стигне до същността на въпроса. Неговите мисловни процеси са толкова сложни, че сами по себе си не може наистина да разбере какво се случва в главата му. Това само го кара да анализира още повече мислите и емоциите си, което от своя страна само усложнява и без това нагнетената ситуацията, без да имат реална причина за това.

Близнаци

Самото естество на хората от тази зодия е двойно и това прави нещата по-трудни, когато сте емоционално сложен човек, чиито чувства са много дълбоки. По-голямата част от страданията на Близнаците се причиняват от тяхната повишена чувствителност. С такива сложни емоции, които бушуват в тях, вероятността да развалят нещата сами за себе си, без никаква помощ от врагове или съперници, е гигантска. Те си падат прекалено големи мислители и може да потъмнят и най-светлата ситуация. Дори когато чуят добри новини, те ще анализират, анализират и анализират толкова много, че за нула време ще превърнат новината в лоша. Близнаците са толкова устремени да бъдат безпристрастни, че в крайна сметка губят от погледа си яснота за нещото, което ги тревожи.

Овен

Мислите на Овена препускат без почивка освен когато спят. Хората от тази зодия са емоционални и когато това е комбинирано с тяхната повишена чувствителност, обикновено ги прави много неспокойни психически. Те са склонни да усложняват нещата и това често ги кара да саботират себе си, като си представят най-лошите възможни сценарии във всяка ситуация. Овните продължават да проектират своя страх и тревога върху околните, а това само ги обърква повече. Те са притеснителни по рождение.

Дева

Представителите на този знак може да изглеждат като напълно нечувствителни сноби, но истината е, че Девите са много сурови към себе си. Това не е лесно да се разбере, защото те са по-ужасни към околните. Това е причината не много хора да ги изтърпяват за дълго време. Тази зодия е експерт в анализирането и премислянето до такава степен, че често се изненадва от дълбините на тези процеси. Този навик само предизвиква вътрешна борба, която води до много лични проблеми. Ето защо Девите не са добри към другите. Те се самонараняват толкова много, че трябва да отклонят част от болката си върху останалите, за да се почувстват по-добре.

Риби

Всички познаваме поне един човек, който винаги е тъжен и обезсърчен, независимо колко много добри неща му се случват. Такъв индивид винаги ще намери нещо, за което да плаче през цялото време. А за Рибите това е най-лесното нещо на света. Те изначално са скроени да усещат твърде много емоции. Присъщата в тях параноя ги прави отлични мишени за продължителни сесии на самосъжаление. Емоциите им са сложни и доста често ги покосяват. Дори когато нещата вървят перфектно, те ще намерят нещо, което има възможност да се обърка, и ще се притесняват за това неосъществено пропадане, докато то наистина не стане реалност.