Млада американка показа подутите си устни и стана сензация в мрежата. Заради мистериозна алергия устните на 18-годишната Амия Евънс се подули толкова много алергия, че едвам говорела.

Долната устна на момичето започнала да се подува в събота сутринта, 20 април, но тя не й обърнала внимание. „Първо си мислех, че ме е ужилило някакво насекомо”, признава тийнейджърката.
 
 


С всеки изминал час обаче ситуацията се влошавала и Евън потърсила медицинска помощ. Лекарят й предписал противоалергични препарати и я изпратил да се прибира вкъщи. Лекарствата обаче изобщо не помогнали и устната продължавала да се надува. До 7 часа вечерта вече била толкова голяма, че близките на Амия едва разбирали думите й.
 
 


Момичето отново отишло в болницата, където този път се наложило да остане малко по-дълго. След известно време отокът спаднал и сега Евън изглежда нормално. Тя добавя, че шегите, които интернет потребители пишели под поста й, й помогнали по-лесно да преживее случилото се.
 
 


Публикацията  на младото момиче е събрала над 170 000 харесвания и е споделена от на 54 000 потребители.
 
 



И до този момент 18-годишната американка не знае от какво е предизвикана алергията. Тя признава, че преди да започне да се подува, е яла само кайма.