Източник lamqta.com

Овен 
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията. 

Телец

Днес звездите не Ви препоръчват да спорите със своя любим човек, дори и съвсем точно да знаете, че Вие сте прави, а той –не. Дайте му възможност макар и за малко да почувства своето превъзходство пред Вас. Сега това наистина му е много нужно.
 

Близнаци

Днес трябва твърдо да помните, че сте отговорни за онзи, когото сте опитомили. Нали когато сте се грижели за любимия човек , стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от сега? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, внимателни, и най-вече - разбиращи партньора.
 

Рак

Днес Вие ще бъдете донякъде груби с Вашия любим човек , дори и сами да не забелязвате това. Може пък днес чувствителността му ще се окаже повишена? Така или иначе звездите Ви препоръчват да внимавате за това, което говорите, а и как го казвате....
 

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” - „Хубава жена”, например...
 

Дева

Вече усещате промените и чувствате, че те ще се окажат доста сериозни. Ритъмът на живота Ви значително се е ускорил. Не си струва да се казва, че Вашата енергия е неизчерпаема , но когато (както обикновено) оставате на крак до късно през нощтта, се чувствате виновни. Отхвърлете тези чувства още сега! Това е част от общия план. 
 

Везни

Скорпион

Днес звездите Ви съветват да поиграете на охлюв или костенурка , да се скриете в своята черупка и да не се показвате от нея под никакъв предлог. През този ден сте прекалено нежни и раними, за да подлагате своето тяло и най-вече душата си, под ударите. А тях може да ги нанесе който му е удобно, а Вашия любим човек - на първо място. 
 

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.
 

Козирог

Най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. За съжаление не може да се каже, че напълно контролирате ситуацията! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните ресурси и да планирате по-нататъшните действия , а за тази цел ще имате нужда от чужда подкрепа. По въпросите от професионален, делови и производствен характер, имате възможност да прибегнете до помощта на предишни помощници, които са оригинални и надарени професионалисти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте уважение за техния опит и авторитет.
 

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.
 

Риби

Ако днес около Вас витаят идеи, предизвикващи дискомфорт, то точно на тези идеи трябва да обърнете внимание на първо място. Дошло е време да разширите своите граници и да направите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, отново да започнете да атакувате подстъпите към предишни цели. Изпълнени сте с много енергия, и сте в състояние да направите нова оценка на старите обстоятелства. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един шанс. Твърде голяма е вероятността, точно сега да постигнете желания резултат.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html