Ботев загуби с 1:4 Черно море в среща от 24-ия кръг на U19. Двубоят се игра на естествен терен номер 1 на базата в „Коматево“.

Мачът започна с лек превес във владеенето на топката от страна гостите. В 8' "моряците" не бяха далеч от това да открият резултата. Павел Георгиев получи на метри от пеналта и пробва изстрел, топката се отклони от играч на "канарчетата" и срещна напречната греда. "Жълто-черните" отговориха десет минути по-късно, когато Благовест Данчев проби през центъра и пусна вляво за Димитър Балинов, бранителят смени посоката и шутира с десния крак, но бе блокиран. В 27' Ботев получи право да изпълни наказателен удар, след като Балинов центрира и при засичане с глава от играч на пловдивчани, топката срещна ръката на защитник на гостите. Зад топката застна Станислав Шопов, който заби неспасяемо топката в горния десен ъгъл - 1:0. До края на частта опасни ситуации пред вратите липсваха.

След паузата Черно море представи много силна продукция. Още до средата на частта, в рамките на десет минути, те реализираха три безответни попадения. Първо Денислав Ангелов се оказа най-съобразителен след центриране отдясно и изравни в 57'. Последва гол на Данаил Димов от 25 метра със силен шут с левия крак - 1:2. А в 65' Велислав Василев с премерен удар покачи резултата на 1:3 за варненци. Това обаче не бе всичко. Пет минути преди края Денислав Ангелов наниза втория си гол и съответно четвърти за неговия тим в срещата - 1:4.