Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев се включи със закупуване на Великденски изделия в навечерието на един от най-големите християнски празници на изложба-базар, която организират  Федерация на жените и Община Разград. Изложбата бе експонирана във фоайето на Филхармонията, включиха се много фирми-дарители, неправителствени организации, общински звена.

Каузата и тази година е дарителска, коментира председателят на Федерацията Любка Стоянова, със събраните средства ще бъдат подкрепени социално слаби абитуриенти.

Градоначалникът каза, че именно в тези дни от годината благородството и съпричастността трябва да имат превес в сърцата ни и всеки жест в помощ и подкрепа на ближния изпълва ежедневието ни със смисъл.

Изключително ми е приятно да съм част от такива инициативи. Федерация на жените години наред насочват време, енергия и работа в посока да се подкрепят млади хора. Такъв тип подкрепа прави празниците хубави за всички, а младите хора остават с вяра в доброто. Пожелавам на всички весело изкарване на предстоящите Великденски празници и повече усмивки и щастие в живота!, сподели градоначалникът.