Футболистите на Хебър победиха като гости отбора на Рилски спортист с 3:2. Както се вижда от резултата, срещата не бе лесна, а в последната минута домакините имаха претенция за дузпа, която не бе отсъдена.

Хебърци също имат основания за недоволство от съдийската бригада, след като при втория гол на домакините страничния съдия бе вдигнал флага за засада. Реферът обаче не се съобрази с него и самоковци намалиха резултата и стана 3:2.

През първото полувреме Атанас Велев отбеляза за Хебър в 27-та минута, а седем минути по – късно домакините изравниха. В 54-та минута Руслан Иванов отбеляза от дузпа, а 11 минути по – късно отново Велев вкара и трети гол. В края „скиорите“ върнаха един гол, но за повече нямаха нито сили, нито време.

Краен резултат Рилски спортист – Хебър 2:3!

В същото време единственият преследвач на пазарджиклии Оборище (Панагюрище) не успя да се справи с Чавдар (Етрополе) и срещата завърши 0:0. Така Хебър вече има девет точки преднина на върха и се нуждае от две победи в оставащите пет срещи, за да бъде сигурен за промоцията в професионалния ни футбол.