Небето е благосклонно към Овен, да не губи вяра в успеха!

Луната е в благоприятна комбинация със Слънцето и Уран, които са в съвпад. Овенът да не спира по средата на пътя, може да спечели победа, съветва астрологът


Хороскоп за деня – сряда, 24 април

Небето е благосклонно към Овен, да не губи вяра в успеха, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.
 
Телецът вместо да следва правилата, нека се опита да импровизира! Случайност може за кратко да го превърне в авантюрист.

Близнаците трудно ще се концентрират и затова денят е подходящ само за рутинна работа и действия.

Ракът е желателно да върши добри дела, но не по задължение, а от сърце и ще почувства след това удовлетворение.

Лъвът внимателно се ослушва около себе си! Може да чуе нещо много важно, което впоследствие да се окаже полезно.

Девите може да очакват добър развой на сюжетите за деня. Да бъдат внимателни към неочаквани предложения!

За повечето от Везните атмосферата на днешния ден е благоприятна. Последните събития ще оставят "положителен послевкус".

Скорпионът има надежда за преодоляване на препятствията и намаляване на рисковете, както и успешно завършване на нещо. 

Успех очаква Стрелеца, но ако приема новаторски идеи и не е твърде критичен по отношение на новата информация, която получава.

Козирогът в този ден е по-добре да не планира важна работа и начинания.

За Водолея това е ден за премахване на бариерите и ограниченията.

Рибите да бъдат дипломатични, да не влизат в открит конфликт с околните! 

„5-ят слънчев ден е на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Денят предлага мир и прошка. Не трябва да се нарушава хармонията в него“, пише в слънчевия хороскоп за днес астрологът.

„Ако някой дойде при вас да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор!“, съветва Ивелина Пенчева. 

„Това е ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи ще получи благословия. Ден за подписване на важни документи, свързани с работата, с договори, споразумения. Нужно е да внесете радост и спокойствие в дома. Допустима е интимност, но само със собствения партньор/ка“, предупреждава астрологът.

„Благоприятно е за зачатие, но само ако е под покрива на дома ви. Тези, които са сами, трябва да се въздържат от интимни отношения“, добавя тя.

„Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове. Да не се съчетава червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да се носят медни изделия. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден“, добавя тя.
 


В категории: Астро