Родната моделка Цеци Красимирова и годеникът й – бизнесменът Майкъл Струмейтис, ще вдигнат изискана сватба в ренесансов дворец от XIX век, узна HotArena.

 

Те са избрали на 12 май да си кажат заветното „Да“ в двореца Finca Mas Solers, който се намира на около 50 км. от Барселона.

 

Входът на имението впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота – арките. Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място. Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата, писа „Телеграф“.

 

Самата рокля на булката пък се шие по поръчка в България, където ще бъдат изработени и обувките й за тържеството.

 

За стайлингът на моделката се грижи изцяло стилистът Стоян Апостолов – Стоянски, а уникалната рокля се изработва от дизайнерката Евгения Борисова. На сцената на старинния замък ще извива глас Преслава. За бъдещото семейство Струмейтис ще пеят още тримата български тенори – Борис Луков, Веселин Вачев и Георги Петров.

 

Както е известно, Цеци има силна слабост към българските народни танци, тъй като е завършила хореографско училище в Елин Пелин. Именно затова част от програмата е отредена за танцьов ансамбъл „Българе“, които са подготвили специална програма за празничния ден.

 

На сватбата ще пее и голяма американска звезда, името на която още се пази в тайна.