Събота е ден изпълнен с изключително силна осезаема енергия. Бъдете позитивни и усмихнати, и прекарайте деня с любими хора.

Не се ангажирайте с излишни допълнителни ангажименти. Запазете празничното си настроение каквото и да става.

Хороскоп за утре ОВЕН
Трудности и пречки
Поспрете се и намерете време за почивка. Успехът ви е факт и може би е полезно за кратко да се оттеглите и да осмислите ситуацията. Уверено и решително следвайте намеренията си, без да се оставяте в плен на натоварващи мисли и емоции. За голяма част от Овните събота ще е твърде нервна, защото възникват условия, които може да ви лишат от реализация на целите. 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ
Внимавайте!
В професионалната сфера ще търсите възможности за изява на добрата си подготовка, с което ще подобрите не само настроението, но и финансите си. Днес ще се чувствате енергични и в кондиция за смели постъпки. Добър личен късмет за реализация на цели, но и остри сблъсъци с противници или с хора от деловите среди, които искат да ви попречат. Действайте внимателно и преценявайте точно обстоятелствата. 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Владейте се
Действията ви може да са силно затруднени днес от непрекъснато променящото ви се мнение и от колебанията ви относно подхода при работа. Денят е подходящ за промени, коите считате за необходими и за смели решения,свързани не само с професионалната ви реализация, но и с бъдещето ви. Събота ще е много тежка и неприятна за голяма част от Близнаците. 

Хороскоп за утре РАК
Овладявайте негативната емоционалност
Умеете да забавлявате с шегите си хората, с които работите и носите доброто настроение със себе си. Грижете се за семейството, без да натоварвате близките с претенциите си. Ако сте смели, ще имате повече възможности днес. Мнозина от Раците разчитат на успешни контакти в деловите среди, които възнамеряват да осъществят чрез дипломатичните си способности. 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Не влизайте в конфликти
За много от вас денят се свързва с ново начало. Активните ви и смели действия през днешния ден ще създават предпоставки за постигане на отлични резултати в професионалната, бизнес, творческа и лична сфера. Настоящия ден започва с напрежение за преобладаващата част от Лъвовете, и като цяло такава се оказва събота. Онова, което днес бихте могли да направите за себе си, е да не влизате в конфликти от делови тип.. 

Хороскоп за утре ДЕВА 
Печеливши възможности
Приключете започнатото и по-малко се вълнувайте от мнението на другите. Професионални, интелектуални и лични изяви ще ви носят придобивки през днешния ден, бъдете смели и напористи. Не особено удобна в здравословен план и по отношение на деловите контакти, в които някои ще се сблъскат с ярко коварство, събота е надеждна за активна реализация на личните задачи и за укрепване на позициите – служебни или в сферите на бизнеса. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Много нерви и печалби
За да оставате доволни от себе си трябва да сте решителни и адекватни. За част от вас денят се свързва с промени и поемане по нов път, ако такива са прозренията и смелите ви решения. Най-силният враг на Везните в събота е ярката и изразителна нервност, завладяла почти всички от зодията. Истина е, че сте притиснати от куп проблеми, а днес мнозина няма да получат очаквана подкрепа. 

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Трудности
Анализирайки случващото се около вас, ще търсите находчиви и успешни решения за развитието на бизнеса си, без да изоставите и личния си живот. Станете по-пестеливи на средства и обещания, и се съсредоточете върху важните неща в живота ви, но без да рискувате в нищо. Ситуацията при Скорпионите разгръща ден, който е почти без разлика от този на предния знак. 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Предстоят делови промени
Промените около вас ще изискват участието ви, наред с много други. Това е ден за промени и упорство при достигане на целите. Във връзка с изпълнението на текущи и нови задачи. Добър резултат за Стрелците през този ден ще означава съвършено осъществявяне на планираното в делови и финансов аспект. Разполагате с шанс за постижения, но не в степента на интересуващата ви пълнота, защото ще избухнат остри кавги в службата и деловите среди, подчертаващи началото на промени.

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Нестабилност, но и успехи
Ще решите съществуващ проблем в семейството, ако потърсите вината в себе си и най-вече в мисленето си. Изразеното ви внимание и уважение към хората, с които сте обвързани, ще направи деня на всички ви ползотворен. Наличието на Плутон в Козирог предизвиква твърде силно напрежение и ярки несгоди на родените в знака. Най-често се изразява под формата но нестабилност, ограничения или директно блокирана реализация. 

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ 
Не влизайте в конфликти
Настроението ви е чудесно днес. Навсякъде около вас цари добронамереност, която ви позволява да вършите работата си с удоволствие. Усмихнете се и се освободете от тревогите си, бъдете полезни и работете по програмата си. Вероятността за сполука при осъществяване на финансови или други цели е изразителна днес, но много дебело е подчертано да внимавате във взаимоотношенията с околните, които са силно уязвими, а при това положение лесно се достига до конфронтация, която може да бъде много остра.

Хороскоп за утре РИБИ 
Действайте без противоречия
Служебната ви заетост днес ще постави на изпитание психическата ви устойчивост и добро поведение. Срещи и проведени разговори ще ускорят развитията, за които работите през последните дни. Силен личен късмет, ефективни възможности за значителен успех, но също така агресивност, повишена нервност и готовност за конфликти. Владейте се и не демонстрирайте неуязвимост, защото ще предизвикате човек с влияние, който наистина би могъл да ви нанесе тежък удар.