Понеделник е динамичен и активен ден за почти всички представители на зодиака. Бъдете концентирани за да останете в час с делата си.

Не се карайте с висшестоящи за да не навредите на хубавите си позиции.

Хороскоп за утре ОВЕН
Добър шанс
Плановете ви, имащи отношение към инвестиране на средства ще претърпят промяна. Ще преминете през деня в хубаво настроение и заредени с добри очаквания. Добър ден за ползотворни делови контакти в обществените среди, предоставящи възможности за започване на работа, или зо смяна на сегашната. В професионалните среди и бизнеса подли удари, лъжи и измами. 
 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Ярко напрежение
Не показвайте враждебността си към инакомислещите. Покажете широтата на мисленето си и ги приемете, като всички останали. Днес по-лесно намирате и изразявате вътрешната си свобода, без да причинявате дискомфорт на околните. Тежък ден не само за Телците, а и за онези, които ще имат ангажименти с тях поради липсата на почтеност във взаимоотношенията от двете страни. 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Проявете активност
Имате добри намерения и очаквания, но е полезно да се консултирате със специалисти в областта, която смятате да овладеете. Днес бъдете умерени в работата и във всичко останало, за да избегнете изненадите. За Близнаците се очертава успешен, но и достатъчно нервен ден. За всички от зодията деловата активността е задължителна. Ситуацията, в която действате не е достатъчно стабилна, а намалената интензивност и липсата на борбеност,  ще се окажат най-лесният път към провалената реализация.
 

Хороскоп за утре РАК
Владейте се
Постигате всичко, което желаете днес стига да не се поддадете на затормозяващи съмнения и колебания. Днес по-лесно се справяте със задълженията си и отговорно ще пристъпите към работа по нови проекти, дела от професионален и друг характер. Нервността при Раците е много висока, и ако представителите на знака не овладеят негативните си емоции, няма да имат право да се сърдят на никого, освен на себе си. 

Хороскоп за утре ЛЪВ
Успешен ден
Като че ли се стремите да угодите на всички около вас. Поздравления това е доста нетипично за вас. Хубав ден, през който получавате вътрешна свобода, натрупвате знания и мъдрост, а някои срещат и новата си любов. За Лъвовете се очертава явен успех днес. При едни от зодията ще е плод на късмет и стечение на обстоятелствата, а в други случаи, без съмнение, хитростта ще помогне на мнозина. 

Хороскоп за утре ДЕВА
Проблеми при бизнесмените
Останете си в къщи днес, ще спестите много неприятности на хората, които биха ви срещнали. Денят е благоприятен за делови срещи и общуване с дългосрочна перспектива. За реализация на професионалните цели на Девите от средите на наемните работници и служители, понеделник ше е доста благоприятен. Проблематична е ситуацията при бизнесмените, което не означава неуспех а затруднения. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Финансова сполука
Не търсете занимания, които да ви обременяват с отрицателни емоции. Навсякъде, където насочвате енергията си днес, ще се чувствате разкрепостени и в приповдигнато настроение. Денят е добър за реализация на финансови цели и за повишаване на вашата стабилност в службата или бизнеса, което не е по-различно от личното ви укрепване. В паричните си ангажименти се пазете от заблуди и измами.

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Неприятен ден
Днес е възможно да се чувствате с понижен тонус. Не се впускайте в начинания, изискващи непрекъсната съобразителност и много енергия. Ще се радвате на внимание и ще печелите доверието на онези, към които насочвате интересите си, ако сте сговорчиви, уважителни и добри. За Скорпионите е добре да не хитруват през този ден за материалния си успех.

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Силни нерви в бизнеса
Днес по-малко се вглеждайте в другите и обърнете внимание на собствените си нужди. С находчиви решения и навременни действия ще решавате служебни или търговски въпроси, но не пренебрегвайте чуждите интереси. Понеделник ще е много нервен и напрегнат за бизнесмените от зодията. Късметът ви е много силен и наличието му ще е градивно за контактите и партньорството.

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Мобилизирайте се
Присъствието на любим човек ви носи много настроение и ви зарежда с творчески импулси. Намиране на добро решение по професионален или битов проблем днес ще внесе известно успокоение у вас. Понеделник няма да е малко напрегнат и за Козирозите, но в сравнение със ситуацията при Стрелците, разликата е голяма. При вас ще действа един основен принцип за сполуката – активни ли сте – успехът ще е ваше притежание.

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ
Пазете се!
Прекарайте този ден по възможност извън дома си. Работата, семейството и приятелите ще направят деня ви по-спокоен и успешен. Не се съблазнявайте от „съвети”, които ви насочват към неправомерни действия, защото точно тяхното изпълнение ще ви изправи пред финансови загуби, а в някои случаи ще има и други. Другата неприятна страна на понеделник са откровените измами и конфликтите. 

Хороскоп за утре РИБИ
Действайте спокойно и уверено
Нуждаете се от уединение. Останете сами със себе си и по-мислете къде бъркате във взаимоотношенията си с околните. Отговорно следвайте професионалните си и творчески планове, за да елиминирате възможните изненади днес. Характеристиката на днешния понеделник е силен финансов, делови и партньорски успех, както и такъв в обществените среди.